V vrečki ni artiklov.
Sveti les Palo Santo

Sveti les

Palo Santo ali Sveti Les je naravni les in aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike kot spiritualni pripomoček za zdravljenje, čiščenje in očiščenje, pa tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče.

Šamani

Šamani nekoč in danes ga pogosto uporabljajo kot sveto rastlino pri svojih spiritualnih ceremonijah. Njegove čudovite zdravilne lastnosti so našle pot v preostali del sveta, in danes Palo Santo velja za enega izmed največjih zakladov Matere Zemlje, saj ima zmožnosti zdravljenja tako v fizičnih kot metafizičnih kraljestvih.

V južnoameriških etnobotaničnih sistemih se Palo Santo uporablja za odganjanje mrčesa, za zdravljenje prehlada, astme, alergij, stresa, anksioznosti, morske bolezni, migrene, artritisa, bolečin v vratu, kot tudi za meditacjo in relaksacijo ter spiritualno zdravljenje.

Zdravilo


Resnično je neverjetno, da lahko ta »Holy Wood« naenkrat skozi zdravilni vonj in sveti dim omogoči energijsko zaščito, odstrani slabe energije, dvigne duha in prinese srečo ter odganja mrčes in zdravi glavobol. Je zdravilo

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgete palico lesa, pustite, da gori manj kot minuto, in potem ugasnite plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam.

Uporaba

  • Odganja insekte; prekadimo se po najbolj izpostavljenih delih
  • Lajša in pomaga pri hitrejšem okrevanju pri prehladu, gripi, stresu, astme, glavobolu, tesnobi, vnetjih...
  • Super za krepitev imunskega in umirjanje živčnega sistema, za hitrejše okrevanje po bolezni. Vsebuje veliko vsebnost D-limonena in monotropena, ki imata, znanstveno dokazano, anti-rakove in kemoterapevtske učinke.
  • Pri meditaciji in spiritualnem obredu
  • Energijsko čiščenje prostora

 

Količina: 100 g


Del od prodaje gre za pomoč pri obnovi teh ogroženih dreves.
454554646 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/l/e/lesss.jpg
50.4 EUR 2021-10-03 Zaloga: Na zalogi
-20%

Sveti les Palo Santo

Sveti les Palo Santo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 151 zlatnikov = 1,51 €.
(Burseara Graveolens) Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les, aromatično kadilo, že stoletja uporabljeno pri Inkih in drugih domorodnih ljudstvih Andov in Južne Amerike, kot spiritualni pripomoček za zdravljenje, čiščenje in očiščenje, kot tudi za odganjanje zli duhov ali nesreče.

Vroča cena: 50,40 €

Prihranek: 12,60 € (20%)

Redna cena: 63,00 €

Podrobnosti artikla Sveti les Palo Santo

Izdal Klepet ob kavi

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).