Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Svetla prihodnost

Na zalogi
SKU
978-961-7050-72-1
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Dokazana, hitra in ne predraga možnost, kako lahko zmanjšamo količino sproščenih toplogrednih plinov in preprečimo katastrofo podnebnih sprememb.

Dodaj na seznam želja

Podnebne sprembe

Podnebne spremembe se nevarno približujejo katastrofalnim prelomnim točkam, pred nosom pa imamo rešitev. Več držav je fosilna goriva uspešno nadomestilo s kombinacijo obnovljivih virov in širjenjem rabe jedrske energije. Če bi ves svet sledil njihovemu zgledu, bi lahko že sredi tega stoletja močno zmanjšali izpuste ogljikovega dioksida, poraba energije pa bi se lahko še naprej večala.

Ugledna avtorja Joshua Goldstein in Staffan Qvist pojasnita, kako je čista energija hitro nadomestila fosilna goriva na Švedskem, v Franciji in Kanadi, hkrati pa se je tam povečala blaginja, naravno okolje pa je v boljšem stanju. Z obilico nespornih podatkov iz strokovnih raziskav nas knjiga spodbuja, da na novo premislimo predpostavke, ki že dolgo oblikujejo razprave o podnebnih spremembah.

Naša prihodnost je na kocki, za ukrepanje pa nimamo več veliko časa. Ta jasno napisana in prepričljiva knjiga bi lahko spodbudila razmislek o spremembah v konceptu zagotavljanja potrebne energije, ki ga svet nujno potrebuje

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7050-72-1
Leto izdaje 2020
Število strani 281
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Joshua S. Goldstein, Staffan A. Qvist
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Svetla prihodnost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Svetla prihodnost

Cena 24,90 €