Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Svetloba – zdravilo priho

Na zalogi
SKU
978-961-7115-09-3
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Kako jo uporabljati, da z njeno pomočjo ozdravimo ZDAJ.

Dodaj na seznam želja

Svetloba

Zdravniki že začenjajo ceniti zdravilno moč svetlobe. Sedanje medicinsko zdravljenje sčasoma postaja zastarelo. Skalpele bodo nadomestili laserji, kemoterapijo fototerapija, zdravila na recept pa predpisane barve, akupunkturne igle, svetlobne igle in očala za zdrave oči. Rak bo bolezen preteklosti. Zdravje in dolgoživost pa bosta v prihodnje norma. Tako pravi v tej knjigi zdravnik dr. Jacob Liberman in nas uči, kako lahko s pomočjo svetlobe ozdravimo ZDAJ.

V knjigi najdemo napotke, kako s pravilno izbranimi barvami vplivamo na otroke, šolarje, da so telesno in čustveno bolj zdravi in ustvarjalnejši, kako opuščanje prevladujoče fluorescenčne svetlobe že zamenjuje simulirana sončna svetloba, ki ji priznavajo zdravilne sposobnosti, in kako je priporočeno vsakodnevno izpostavljanje soncu; po njegovih besedah bo priporočeno in vključeno v naše vsakdanje delo.

In spoznamo, kako barve vplivajo na telo in um, kako modra svetloba zatira zlatenico, modra odriva artritis, rdeča preganja migrene, poln svetlobni spekter znižuje holesterol … In razlaga, kako naj bi zaporniki bivali v rožnatih in športniki v rdečih sobah. S pravilno izbrano svetlobo lahko omilimo žalost, zmanjšamo stres in preženemo tudi spolne motnje, podaljšamo življenje …

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7115-09-3
Leto izdaje 2021
Število strani 336
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Jacob Israel Liberman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Svetloba – zdravilo prihodnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Svetloba – zdravilo priho

Cena 24,90 €