V vrečki ni artiklov.

Tadej Pretner

Tadej Pretner je avtor dvanajstih knjig s področja ezoterike, predavatelj kvantne psihologije in vrhunski strokovnjak za minerale. 

Tadej Pretner

Tadej Pretner se je rodil 01.02.1960 v Ljubljani. Končal je Tehniško elektro šolo, nato pa še VTVŠ. V "tehničnih vodah" je Tadej Pretner pridobil željo po tem, da skuša vedno razumeti, kako stvari delujejo. V začetku leta 1988 se je prvič srečal z radiestezijo, tri leta kasneje pa je začel proučevati energije mineralov, zbirati tradicionalna izročila o njihovem delovanju (tudi v Rusiji) in jih skušal s sodobnimi metodami dokazati ali ovreči.

Leta 1996 je Tadej Pretner začel v Sloveniji in na Hrvaškem predavati in voditi različne delavnice, sedaj pa je orientiran na izobraževanja v obliki rednih periodičnih srečanj (trenutno program za razvoj osebnostnih potencialov equilibrium in predavanja na šoli Kolebnica).

Tadej Pretner je bil član Sekcije terapevtov naravnega zdravljenja, v obdobju, ko je izobraževanje zdravilcev potekalo v sklopu programov GZS, pa tudi član izpitne komisije za bioenergoterapijo. Dobro desetletje je Tadej Prtener predaval na Šoli za bioterapevte, ki jo je prvih sedem let vodil njen ustanovitelj Marjan Ogorevc, zadnja štiri pa sam Tadej.

Dejavnost na področju izobraževanja je nadaljeval z vodenjem Šole osebne rasti in programa Equilibrium. V člankih, ki so jih objavljale različne ezoterično orientirane revije, je Tadej Pretner racionalno razlagal fenomene, kot so hoja po žerjavici, vpliv kristalov in planetov na človeka itd., podobno tematiko pa je obravnaval tudi v več TV serijah ATV signala Litija, oddajah iz cikla Klepet ob kavi in samostojnih posnetkih, ki jih najdete med videi na njegovi spletni strani.

Želja po tem, da znanje deli z drugimi, je Tadeja Pretnerja vodila pri pisanju knjig:

* Uporaba mineralov v zdraviteljstvu in osebnostni rasti (1999)

* Minerali*zdravje*duhovnost (2001)

* Dih zvezd – simbolika in astrološka delitev dragih in okrasnih kamnov (2002)

* Holistična radiestezija I. (2003)

* Mala enciklopedija zdravilnih kamnov (2005)

* Bioenergoterapija (2006)

* Praktična uporaba zdravilnih kamnov (2007)

* Preseganje vedenskih vzorcev (2007)

* Celostna bioterapija (2010)

* Integrirana osebnost – Kvantne metode samorazvoja in terapevtskega dela (2014)

* Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov (2016)

* Kako spremeniti tok usode?

Iz njih veje želja po razumevanju delovanja stvari, ki daje njegovemu pristopu do sveta energij specifično prizemljenost. V zadnjih letih se je Tadej Pretner posvetil predvsem delu z energijami prostora in sodobnim pristopom kvantnega zdravljenja, v ozadju katerih se razvija t.i. kvantna psihologija.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani