Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tako postaneš vodilni

Na zalogi
SKU
961-6239-15-5
Dodaj v primerjavo
Cena 20,45 €
Napisan v jedrnatem in jasnem jeziku, predstavlja priročnik koristno informacijo za vsakogar, ki želi napredovati. Lahko je v majhnem podjetju, lahko v veliki multinacionalki. Lahko kot politik ali kot uslužbenec v upravi, inštitutu, šoli ali zavodu. Vsakomur bodo koristili napotki Jeffreya J. Foxa. Če jih boste vzeli zares, boste uspešnejši tako v osebnem kot poklicnem življenju. Morda vas bo kateri od napotkov presenetil, ali se boste spomnili, da so vas to že učili. To naj vas ne moti, saj so vse sugestije zbrane tukaj zato, da vas opogumijo, da uresničite svoje želje in sposobnosti ter izboljšate življenje. Nasveti se med seboj zelo razlikujejo - od tega, kako se primerno vesti ali obleči, in katere knjige prebrati, do tega, kdaj zaposlene nagrajevati ali kako ohraniti mirno kri. Vsak napotek ima jasno razlago, kako ga uporabiti in predvsem zakaj. Četudi se vam bodo zdele mnoge ideje preproste, pa so prav vse uporabne. Preberite vsaj dva napotka z razlago in takoj se boste strinjali. Knjiga podira mit, da uspejo le agresivni in brezobzirni, ter razkriva, da se ključ do uspeha skriva v pravi strategiji, ki upošteva različne dejavnike.
Dodaj na seznam želja

Napisan v jedrnatem in jasnem jeziku, predstavlja priročnik koristno informacijo za vsakogar, ki želi napredovati. Lahko je v majhnem podjetju, lahko v veliki multinacionalki. Lahko kot politik ali kot uslužbenec v upravi, inštitutu, šoli ali zavodu. Vsakomur bodo koristili napotki Jeffreya J. Foxa. Če jih boste vzeli zares, boste uspešnejši tako v osebnem kot poklicnem življenju.

Morda vas bo kateri od napotkov presenetil, ali se boste spomnili, da so vas to že učili. To naj vas ne moti, saj so vse sugestije zbrane tukaj zato, da vas opogumijo, da uresničite svoje želje in sposobnosti ter izboljšate življenje. Nasveti se med seboj zelo razlikujejo - od tega, kako se primerno vesti ali obleči, in katere knjige prebrati, do tega, kdaj zaposlene nagrajevati ali kako ohraniti mirno kri.

Vsak napotek ima jasno razlago, kako ga uporabiti in predvsem zakaj. Četudi se vam bodo zdele mnoge ideje preproste, pa so prav vse uporabne. Preberite vsaj dva napotka z razlago in takoj se boste strinjali. Knjiga podira mit, da uspejo le agresivni in brezobzirni, ter razkriva, da se ključ do uspeha skriva v pravi strategiji, ki upošteva različne dejavnike.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6239-15-5
Leto izdaje 2000
Število strani 101
Dimenzije 14,5 x 24,0
Izdal Tangram
Avtor Jeffrey J. Fox
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tako postaneš vodilni
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tako postaneš vodilni

Cena 20,45 €