Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu

Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila na romanje od piramid na platoju Giza čez Sinaj do Jeruzalema. Na poti so obiskali sveta mesta judov, kristjanov in muslimanov, treh religij, ki izhajajo od Abrahama. Z meditacijo in uglaševanjem na vitalne energije teh svetih mest so razvozlali njihove čustvene in dušne razsežnosti ter vzpostavili spodbude za njihovo zdravljenje in obnovo. TAKO ŠIROKO SRCE nam daje vpogled v pravi značaj Svete dežele in njeno vlogo na planetu. Pokrajina Izraela/Palestine nam je v preteklosti posredovala sporočila, ki so se velikokrat izkazala za točko zgodovinskega preobrata. Marko in Ana potrjujeta, da je to sposobnost ohranila. v drugem delu knjige so sporočila, ki jih je Ana prejela od globokega izvora ljubezni in modrosti, ki nas opogumljajo, naj vztrajamo na poti višje zavesti. Vzporedna raven teh sporočil opisuje proces, ki ga je človeštvo izkusilo v preteklosti in odkriva pomembne trenutke zgodovine, ki so oblikovali našo skupno pot. Knjiga TAKO ŠIROKO SRCE je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi....
Dodaj na seznam želja

Leta 2001 sta se Marko in Ana Pogačnik s skupino odpravila na romanje od piramid na platoju Giza čez Sinaj do Jeruzalema. Na poti so obiskali sveta mesta judov, kristjanov in muslimanov, treh religij, ki izhajajo od Abrahama. Z meditacijo in uglaševanjem na vitalne energije teh svetih mest so razvozlali njihove čustvene in dušne razsežnosti ter vzpostavili spodbude za njihovo zdravljenje in obnovo.
TAKO ŠIROKO SRCE nam daje vpogled v pravi značaj Svete dežele in njeno vlogo na planetu. Pokrajina Izraela/Palestine nam je v preteklosti posredovala sporočila, ki so se velikokrat izkazala za točko zgodovinskega preobrata. Marko in Ana potrjujeta, da je to sposobnost ohranila.
v drugem delu knjige so sporočila, ki jih je Ana prejela od globokega izvora ljubezni in modrosti, ki nas opogumljajo, naj vztrajamo na poti višje zavesti. Vzporedna raven teh sporočil opisuje proces, ki ga je človeštvo izkusilo v preteklosti in odkriva pomembne trenutke zgodovine, ki so oblikovali našo skupno pot.
Knjiga TAKO ŠIROKO SRCE je prišla ravno pravi čas za razumevanje globljega pomena Svete dežele, dogajanja v njej in njenih ljudi....

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6058-38-X
Leto izdaje 2006
Število strani 234
Dimenzije 14,8 X 21,0
Izdal Založba Iskanja
Avtor Ana Pogačnik, Marko Pogačnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tako široko srce - H koreninam miru v Palestini in Izraelu

Cena 20,70 €