Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tančica z viticami

Na zalogi
SKU
9789617015492
Dodaj v primerjavo
Cena 11,99 €

Večina ljudi je prepričana, da v sodobnem svetu najdemo prince, princese, grofe in vojvode samo še v najbolj znanih pravljicah. Da krone, kraljevski nakit in prestoli sodijo samo v otroške sanje. Spet za druge pa so te stvari del resničnega življenja.

Dodaj na seznam želja

Na Manhattnu so me vedno obravnavali kot nekaj posebnega. Vse to zaradi imena mojih prednikov in dediščine. Vse samo zato, ker sem povezana z najpomembnejšo družino svoje države. Caresa Acardi sem, vojvodinja Parmska. Po žilah se mi pretaka modra italijanska kri. Rodila sem se, da se bom dobro poročila. In zdaj je poroka tik pred vrati. Poročila se bom v hišo Savonovih.

Savoni bi bili plemiška družina, če Italija leta 1964 ne bi ukinila monarhije. Toda aristokrati se zaradi tega nismo odrekli svojemu življenju. Savonovi so ohranili moč tam, kjer ta največ šteje. Naši tesno prepleteni posli in s tem denarne poti, status in plesi v maskah so še vedno zelo prisotni in živi. In jaz bom kmalu postala ena izmed njih. Kmalu bom postala žena princa Zena ...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617015492
Leto izdaje 2017
Število strani 349
Dimenzije 12,5 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Hiša knjig
Avtor Tillie Cole
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tančica z viticami
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tančica z viticami

Cena 11,99 €