V vrečki ni artiklov.

Tanith Carey

Tanith Carey je večkrat nagrajena britanska novinarka in avtorica osmih knjig. Je nekdanja ameriška dopisnica Daily Mirror in nekdanja potrošniška novinarka leta. Skupaj s Angharad Rudkin  sta izdali knjigo Kaj razmišlja moj otrok?.

 

Tanith Carey

Tanith Carey je britanska novinarka in avtorica osmih knjig. Tanith Carey je nekdanja ameriška dopisnica Daily Mirror in nekdanja potrošniška novinarka leta.

Tanith Carey je večkrat nagrajena novinarka z dvema hčerkama. Je avtorica osmih knjig, od katerih jih je nekaj namenjenih lucidnemu postavljanju najbolj perečih izzivov današnjega starša in določitvi dosegljivih strategij za njihovo reševanje. 

Kot pisateljica starševstva je bila Tanith Carey tudi avtorica prve knjige v Veliki Britaniji, ki je preučila, kako se lahko starši spopadejo s seksualizacijo otrok: Where Has My Little Girl Gone? How to Protect Your Daughter from Growing Up Too Soon . Knjigo je Tanith Carey obavila maja 2011. Od takrat se je prevedela v dvanajst jezikov.

Knjigo Taming the Tiger Mother: How to Put the Well-Being of your Child First in a Competitive World  je Tanith Carey izdala septembra 2014. 

Dela Tanith Carey: Kaj razmišlja moj otrok?

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani