V vrečki ni artiklov.
Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo

 Knjiga Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo predstavlja čudovito pot, na katero se mnoge knjige o hujšanju ne podajajo. Ponuja poglobljene, vendar preproste vaje, ki sproščajo čustva in prepričanja, zaradi katerih ne maramo svojega telesa. Dotaknejo se našega duha, uma, pa tudi obsega pasu.

Jessica Ortner nam v knjigi Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo nežno razkriva globoko ležeče čustvene in psihološke blokade, ki ženskam ne dovolijo, da bi naredile veliko spremembo v življenju in na sebi.

Jessica nam sijajno pojasni, kako naj se spoprimemo s strahovi, napetostmi in bolečinami, ki žensko zaprejo v krog samouničevalnih navad, in se na novo povežemo s telesom. Ustvari varno okolje, v katerem se lahko odkrito posvetimo svojim resničnim, včasih nezavednim prehranjevalnim navadam. Njeno strokovno znanje na področju EFT sije z vsake strani te knjige, saj je poenostavila tehniko za začetnice, hkrati pa ponuja krepko oporo tistim, ki so z njo za vse življenje.

Vsaka ženska, ki bo prebrala to knjigo, bo spoznala, kako se lahko bolj vzljubi, kako se lahko začne ceniti in kako lahko v življenju nasploh užije več radosti.

Za vse, ki se želijo vrniti domov, v telo, ki naj bi ga ljubile od rojstva.

9789616950558 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/a/tapkanje_za_uspesno_hujsanje_in_boljso_telesno_samopodobo.jpg 9789616950558
24 EUR 2021-08-04 Zaloga: Na zalogi

Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo

Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo Jessica Ortner

Ženski vodnik za manj stresa, manj teže in več ljubezni

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
 Knjiga Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo predstavlja čudovito pot, na katero se mnoge knjige o hujšanju ne podajajo. Ponuja poglobljene, vendar preproste vaje, ki sproščajo čustva in prepričanja, zaradi katerih ne maramo svojega telesa. Dotaknejo se našega duha, uma, pa tudi obsega pasu. Jessica Ortner nam v knjigi Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo nežno razkriva globoko ležeče čustvene in psihološke blokade, ki ženskam ne dovolijo, da bi naredile veliko spreme...
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo

ISBN 9789616950558
Leto izdaje 2016
Število strani 312
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Jessica Ortner

O avtorju Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Joca

Objavljeno 26.08.2017

Izredna knjiga, super vaje, skratka naj naj super.

Izredna knjiga, super vaje, skratka naj naj super. Hujšate na sproščen, ne stresen način. Punce, hitro kupit, se splača :)

Tapkanje za uspešno hujšanje in boljšo telesno samopodobo

Oglejte si tudi