Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Na zalogi
SKU
978-961-6769-38-9
Dodaj v primerjavo
Cena 12,90 €
Ko njen domači kraj zajame povodenj, Tara na pomoč pokliče svoje stare prijatelje vile in samoroga, ki iz deroče reke pomagajo rešiti dečka. Po tem dogodku si Tara zada cilj, da bo skupaj z vrstniki pomagala ohraniti čisto morsko vodo. Akcija se začne v njenem razredu, hitro pa v njej sodeluje vsa šola. Vključijo se celo politiki in kmalu se po vsem svetu razširi zavedanje o pomenu varovanja okolja.
Dodaj na seznam želja

Ko njen domači kraj zajame povodenj, Tara na pomoč pokliče svoje stare prijatelje vile in samoroga, ki iz deroče reke pomagajo rešiti dečka. Po tem dogodku si Tara zada cilj, da bo skupaj z vrstniki pomagala ohraniti čisto morsko vodo. Akcija se začne v njenem razredu, hitro pa v njej sodeluje vsa šola. Vključijo se celo politiki in kmalu se po vsem svetu razširi zavedanje o pomenu varovanja okolja.

Zgornji odlomek predstavlja uvod v še eno čudovito zgodbo iz zbirke knjig o deklici Tari in govorečem mucu Pepelku. Tokrat jima samorog zaupa pomembno nalogo. V sodelovanju z elementarnimi bitji mora poskrbeti za čistejša morja in pomagati ohranjati čisto okolje.

Knjiga vsebuje tudi smernice in izhodišča za nadaljnjo obravnavo. Bodisi doma, v prisotnosti staršev, ali pa v vrtcu ali šoli. Zgodba otroke opozarja na nevarnosti nasilja in izpostavlja pomen odgovornosti, ki jo mora vsakdo sprejeti za svoje vedenje in svoja dejanja. Dotika se tudi vprašanj kot so nesebična pomoč sočloveku, moč vere v dobro in pozitivne naravnanosti. 

Zagotovo gre za knjigo, ob kateri se bodo nad seboj v odnosu do sebe in drugih zamislili tudi odrasli!

PREBERITE SI ZADNJI INTERVJU Z AVTORICO DIANO COOPER >>

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6769-38-9
Leto izdaje 2012
Število strani 83
Dimenzije 15,5 x 22,0
Izdal Cangura
Avtor Diana Cooper, Kate Shannon
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Cena 12,90 €