V vrečki ni artiklov.

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico Diana Cooper, Kate Shannon

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 63 zlatnikov = 0,63 €.
Ko njen domači kraj zajame povodenj, Tara na pomoč pokliče svoje stare prijatelje vile in samoroga, ki iz deroče reke pomagajo rešiti dečka. Po tem dogodku si Tara zada cilj, da bo skupaj z vrstniki pomagala ohraniti čisto morsko vodo. Akcija se začne v njenem razredu, hitro pa v njej sodeluje vsa šola. Vključijo se celo politiki in kmalu se po vsem svetu razširi zavedanje o pomenu varovanja okolja.
-30%
 

Vroča cena: 9,09 €

Prihranek: 3,81 € (30%)

Redna cena: 12,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-6769-38-9
Leto izdaje 2012
Število strani 83
Dimenzije 15,5 x 22,0
Avtor Diana Cooper, Kate Shannon
Vezava Ne
Izdal Cangura
Kategorija Zgodbe v seriji

O avtorju

Diana Cooper, terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic. 

 

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med živimi; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).  

 

Uradna stran avtorice: www.dianacooper.com


Ekskluzivni intervju z avtorico:  DIANA COOPER in kaj se nam obeta v prehodnem obdobju 2012-2032

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Diana Cooper

Vroča cena: 9,09 €

Prihranek: 3,81 € (30%)

Redna cena: 12,90 €

Oglejte si tudi