V vrečki ni artiklov.
Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Ko njen domači kraj zajame povodenj, Tara na pomoč pokliče svoje stare prijatelje vile in samoroga, ki iz deroče reke pomagajo rešiti dečka. Po tem dogodku si Tara zada cilj, da bo skupaj z vrstniki pomagala ohraniti čisto morsko vodo. Akcija se začne v njenem razredu, hitro pa v njej sodeluje vsa šola. Vključijo se celo politiki in kmalu se po vsem svetu razširi zavedanje o pomenu varovanja okolja.

Zgornji odlomek predstavlja uvod v še eno čudovito zgodbo iz zbirke knjig o deklici Tari in govorečem mucu Pepelku. Tokrat jima samorog zaupa pomembno nalogo. V sodelovanju z elementarnimi bitji mora poskrbeti za čistejša morja in pomagati ohranjati čisto okolje.

Knjiga vsebuje tudi smernice in izhodišča za nadaljnjo obravnavo. Bodisi doma, v prisotnosti staršev, ali pa v vrtcu ali šoli. Zgodba otroke opozarja na nevarnosti nasilja in izpostavlja pomen odgovornosti, ki jo mora vsakdo sprejeti za svoje vedenje in svoja dejanja. Dotika se tudi vprašanj kot so nesebična pomoč sočloveku, moč vere v dobro in pozitivne naravnanosti. 

Zagotovo gre za knjigo, ob kateri se bodo nad seboj v odnosu do sebe in drugih zamislili tudi odrasli!

PREBERITE SI ZADNJI INTERVJU Z AVTORICO DIANO COOPER >>

978-961-6769-38-9 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovka_4.jpg 978-961-6769-38-9
3.87 EUR 2021-05-20 Zaloga: Na zalogi
-70%

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico Diana Cooper Kate Shannon

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 27 zlatnikov = 0,27 €.
Ko njen domači kraj zajame povodenj, Tara na pomoč pokliče svoje stare prijatelje vile in samoroga, ki iz deroče reke pomagajo rešiti dečka. Po tem dogodku si Tara zada cilj, da bo skupaj z vrstniki pomagala ohraniti čisto morsko vodo. Akcija se začne v njenem razredu, hitro pa v njej sodeluje vsa šola. Vključijo se celo politiki in kmalu se po vsem svetu razširi zavedanje o pomenu varovanja okolja.

Vroča cena: 3,87 €

Prihranek: 9,03 € (70%)

Redna cena: 12,90 €

Podrobnosti artikla Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

ISBN 978-961-6769-38-9
Leto izdaje 2012
Število strani 83
Dimenzije 15,5 x 22,0
Vezava Ne
Izdal Cangura
Avtor Diana Cooper
Kate Shannon

O avtorju Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Diana Cooper

Diana Cooper


Diana Cooper, terapevtka, zdravilka in svetovno priznana strokovnjakinja za angele. Je tudi avtorica štirinajstih knjig, ki so prevedene v več kot dvajset jezikov. Z angeli se je prvič seznanila med doživljanjem osebne krize, kar jo je tudi spodbudilo, da je povsem spremenila svoje življenje. Danes potuje po svetu, širi modrost o angelski svetlobi, duhovnih mojstrih in starodavni Atlantidi ter pospešuje ustanovitev terapevtskih delavnic.  

V svojih številnih televizijskih nastopih spodbuja ljudi, naj izpolnijo svoje duhovne potenciale. Angeli jo spremljajo vsepovsod, saj je medij za njihova sporočila. Leta 2000 je ustanovila učiteljsko šolo angelov in vnebovzetih mojstrov – Diana Cooper School of Angels and Ascension. Letos se je že drugo leto zapored znašla na seznamu 100 duhovno najbolj vplivnih ljudi revije Watkins Mind Body Spirit Magazine (revija upošteva samo osebe, ki so še med živimi; Diana se je potemtakem znašla v družbi pomembnih političnih in verskih voditeljev, drugih avtorjev duhovne literature, filmskih ustvarjalcev, vizionarskih umetnikov in oseb, kot sta Dalajlama in Nelson Mandela).  

 

Več o Diana Cooper

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Petra

Objavljeno 25.05.2018

Odlična knjiga za naše otroke, ki se lahko potem

Odlična knjiga za naše otroke, ki se lahko potem razvije tudi v debato o realnem življenju.

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Diana Cooper

Vroča cena: 3,87 €

Prihranek: 9,03 € (70%)

Redna cena: 12,90 €

Tara in Govoreči Muc srečata morsko deklico

Oglejte si tudi