Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tarot mističnega sanjalca (knjiga in 78 knjig)

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9788073701840
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 14,90 €
Prihranek 10,00 € (-40.16%)
Redna cena 24,90 €
Predstavljajte si, da se sprehajate po temnem gozdu in da mesečina z nestvarnim sijem obliva pot pred vami. To je čas srečanja z lastno intuicijo, čas raziskovanja skritih razsežnosti domišljije in ustvarjalnosti. Kakšna sporočila se skrivajo v vaših sanjah? Barbara Moore, znana pisateljica knjig o tarotu, vam v tej knjigi predstavlja uvod v razumevanje tarota, razlage pomenov kart in poglobljena vprašanja, ki vam odpirajo pot naprej. Tarot mističnega sanjalca je popoln sopotnik pri tradicionalnem in intuitivnem razbiranju kart. Vabi vas, da vstopite v mistični svet lastnega raziskovanja.
Dodaj na seznam želja
Predstavljajte si, da se sprehajate po temnem gozdu in da mesečina z nestvarnim sijem obliva pot pred vami. To je čas srečanja z lastno intuicijo, čas raziskovanja skritih razsežnosti domišljije in ustvarjalnosti.

Kakšna sporočila se skrivajo v vaših sanjah? Barbara Moore, znana pisateljica knjig o tarotu, vam v tej knjigi predstavlja uvod v razumevanje tarota, razlage pomenov kart in poglobljena vprašanja, ki vam odpirajo pot naprej.

Tarot mističnega sanjalca je popoln sopotnik pri tradicionalnem in intuitivnem razbiranju kart. Vabi vas, da vstopite v mistični svet lastnega raziskovanja.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9788073701840
Izdal Synergie
Avtor Heidi Darras
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tarot mističnega sanjalca (knjiga in 78 knjig)
Vaša ocena
Back to Top

Tarot mističnega sanjalca (knjiga in 78 knjig)

Vroča cena 14,90 €
Prihranek 10,00 € (-40.16%)
Redna cena 24,90 €