Tarot

 

Kdo od nas si ni želel že kdaj pokukati v prihodnost? Človeštvo si že dolgo pomaga z različnimi tehnikami, s katerimi želi premagati občutek negotovosti glede prihodnosti, ki muči slehernega od nas. 


Tarot je ena od njih. Komplet kart za prerokovanje tarot se med državami razlikuje. Nemci mu rečejo tarok, izraz pa izvira iz Italije, kjer je taroch v 15. in 16. stoletju pomenil neumnost. Kako zelo je tarot zares star, v resnici nihče ne ve. Nekateri tarot uporabljajo samo kot igro kart in kratkočasje, drugi pa mu pripisujejo mistične sposobnosti, ki pomagajo napovedati prihodnost in usodo posameznika.


V podobne namene se uporabljajo tudi v zadnjem času zelo priljubljene angelske karte, karte samorogov in druge preroške karte, s katerimi se želijo uporabniki dokopati do morebitnih odgovorov višjih dimenzij. Danes je na tržišču na voljo nešteto kompletov preroških in drugih kart, ki nam lahko pomagajo usmerjati življenje in morda prišepniti kakšno uporabno rešitev ali uvid za življenje. Pri današnji izbiri bo gotovo vsakdo našel kaj zase.


V knjižni rubriki tarot, preroške karte in druge priporočamo: Osho Zen tarotTolteška modrostKARTE: Denar in Zakon privlačnosti.

Tarot, preroške in ostale karte

X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.
Prikaži kot Mreža Seznam

10 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

10 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Back to Top