V vrečki ni artiklov.

Tarot, preroške in ostale karte

Tarot

 

Kdo od nas si ni želel že kdaj pokukati v prihodnost? Človeštvo si že dolgo pomaga z različnimi tehnikami, s katerimi želi premagati občutek negotovosti glede prihodnosti, ki muči slehernega od nas. 


Tarot je ena od njih. Komplet kart za prerokovanje tarot se med državami razlikuje. Nemci mu rečejo tarok, izraz pa izvira iz Italije, kjer je taroch v 15. in 16. stoletju pomenil neumnost. Kako zelo je tarot zares star, v resnici nihče ne ve. Nekateri tarot uporabljajo samo kot igro kart in kratkočasje, drugi pa mu pripisujejo mistične sposobnosti, ki pomagajo napovedati prihodnost in usodo posameznika.


V podobne namene se uporabljajo tudi v zadnjem času zelo priljubljene angelske karte, karte samorogov in druge preroške karte, s katerimi se želijo uporabniki dokopati do morebitnih odgovorov višjih dimenzij. Danes je na tržišču na voljo nešteto kompletov preroških in drugih kart, ki nam lahko pomagajo usmerjati življenje in morda prišepniti kakšno uporabno rešitev ali uvid za življenje. Pri današnji izbiri bo gotovo vsakdo našel kaj zase.


V knjižni rubriki tarot, preroške karte in druge priporočamo: Osho Zen tarotTolteška modrostKARTE: Denar in Zakon privlačnosti.

Naraščajoče Padajoče
na stran

Naraščajoče Padajoče
na stran