Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tečaj čudežev

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789612291471
Dodaj v primerjavo
Cena 30,00 €

Tečaj čudežev je najbolj priljubljena knjiga s področja sodobne znanosti in duhovnosti. To je knjiga, na katero se sklicujejo večina avtorjev mednarodnih knjižnih uspešnic, sodobni misleci in duhovni mojstri. Izvirno izdajo sestavljajo Tekst (669 strani), Delovni zvezek (488 strani) in Priročnik za učitelje (92 strani).

Dodaj na seznam želja

Tečaj čudežev

Pred vami je zdaj posodobljena izdaja knjige, v kateri Alan Cohen Tečaj čudežev prizemlji, njegova vzvišena, daljnosežna načela pretvori v praktične, razumljive pripomočke in vam omogoči uporabljati njegovo resnico tako, da bo vaše življenje kvečjemu boljše.

Osvobodi vas vsakršne zmede, razredči njegovo navidezno zgoščenost, demistificira njegove vzvišene resnice in vam pokaže, kako sila preprost je v resnici.

Tečaj čudežev vam bo pomagal razbliniti utvare, zaradi katerih ostajate majhni, in razkril resnico, ki vas dela veličastne.

S knjigo Tečaj čudežev Alana Cohena se zato razblinijo vsi izgovori, da še niste prebrali temeljne knjige s področja duhovnosti.

Avtor Alan Cohen izvirno izdajo knjige Tečaj čudežev prizemlji, njegova daljnosežna načela spremeni v praktične in razumljive pripomočke, razredči njegovo navidezno zgoščenost in nam pokaže, kako sila preprost je v resnici. Omogoči nam uporabljati njegovo resnico tako, da bo naše življenje kvečjemu boljše. Pomaga nam stopiti na lažjo pot.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291471
Leto izdaje 2020
Število strani 258
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Alan Cohen
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tečaj čudežev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tečaj čudežev

Cena 30,00 €