❤ Če k naročilu dodate vsaj eno knjigo založbe Cangura.com, je poštnina brezplačna! ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

19. do 26. marec 2018

Astrološko in astronomsko zanimiv teden je pred nami.

V torek se uradno začenja pomlad in Sonce prestopi v ognjenega ovna, popoldan ob 17.15.

V petek se bo Merkur, planet komunikacije, prometa in mladih, podal na svojo retrogradno pot, na kateri bo vztrajal do 15. aprila. To bo čas številnih zastojev, nesporazumov, težav v prometu in težav v komunikaciji, Čas ni primeren za nove začetke, je pa odličen za zaključevanje in dopolnjevanje že začetega. Vse ,kar načrtujete za zgodnjo pomlad, aktivirajte v prvi polovici tega tedna, seveda če še niste.

Izkoristite energije rastoče Lune v ovnu v ponedeljek za načrtovanje, v torek pa bo zemeljska Luna v biku že udejanjila nekatere od idej. V sredo dajte vse od sebe, imate dobro planetarno podporo vse do zgodnjega večera.

Nič kaj prijeten vikend se nam ne obeta, saj bosta sobota in nedelja bosta najbolj težavna dneva v tednu, veliko bo nemira, manipulacij in ljubosumja. V nedeljo se vsemu pridruži se strah, ko čustveno Luno v raku napada odločni Saturn, trka na njeno vest in ji postavlja ogledalo.

 

 

           

OVEN

 

Pa je prišel vas čas skozi velika vrata. Bolje ne bi moglo biti. Vse prihaja k vam oziroma deluje v vaši nameri, vi pa ste močni in odločni, le na trenutke preveč resni in osredotočeni. Malce težav in nasprotovanj pričakujte pri delu, a se vas ne bodo prav veliko dotaknilo. Doma ne bo podpore, saj so preveč čustveni in še sami ne vedo, kaj bi.

  

 

 

     

 BIK

 

Malce vam pa že pohaja sapa, pa še huje bo. Za vašo vladarico Venera se zdi, da je podivjala, brez meja v sebi in okoli nje, pretirava in bezlja tja v en dan. Preseneča na vsakem koraku in na koncu, če ji ne gre, še malo zmanipulira. Če se je koga dotaknila pomlad, se je nje zagotovo.

 

 

 

   

 DVOJČKA

 

Končno ste malo zadihali in zaživeli v svojih energijah, a vas bo spet udarilo in zavrlo v petek, ko vaš vladar prestopi v retrogradno gibanje. Nič ne bo z akcijo in pobudo, čeprav je dobro kazalo. Razumejo vas le prijatelji, vi pa si na noben način ne privoščite kakšnih skritih in prikritih igric ali igre moči. Delo in vsakdanjik vam bosta lahko v tem tednu v uteho, a ne pretiravajte.

 

 

 

   

 RAK

 

– Teden začenjate močni, odločeni, a v nadaljevanju bo slabše. Vsi vam bodo nasprotovali, vam dokazovali in vam dopovedovali, vi pa veste, da ni tako. Osredotočite se na delo, tukaj lahko nanizate lepe uspehe. Partner je preveč nemiren in pesimističen, da bi vam kaj pomagal.

 

 

 

   

 LEV

 

Kočno malce ognjene energije, ki vam je tako blizu, končno malce vetra v jadra. Toda pazite: občutek vara, hitro lahko poidejo moči in stare težave priplavajo na površje. V tem tednu popazite na zdravje, da vas ne vseka v križu alu poberete kakšen prehlad. Čutite močan pritisk v čustvenem delu in nevidna sila vas vznemirja, kot da se poigrava z vami.

   

 

   

 DEVICA

 

V tem tednu si ne obetajte kaj preveč v ljubezni, saj boste naleteli na hlad in odmikanje, veliko nasprotovanj in ponovnega obujanja starih zamer. A priložnosti so, da enkrat za vedno končate te zgodbe. Potrebno bo marsikaj spremeniti, to pa včasih boli in nas hromi.

   

 

   

 TEHTNICA

 

Odličen teden bo za delo in sodelovanje, čeprav se vam bodo zdeli vsi malce zaletavi in neresni, a povedano na uho – saj sami niste nič bolje. Samozavestno se lotevate novih podvigov, čutite, da je sedaj to tisto pravo. Finančno stanje se vam lahko izboljša, a ne pretiravajte; spremembe so počasne, a temeljite.

 

 

 

   

 ŠKORPIJON

 

Če se vam v tem tednu obetajo dogovori ali srečanja, bo zagotovo vse po vaše. Nihče vam trenutno ni kos. Poizkušali bodo marsikaj, a vam ne morejo blizu. Delajte, ustvarjate in koristno porabite vaše danosti, pa na druge vseeno ne pozabite. Se vam bo obrestovalo.

   

 

   

 STRELEC

 

Še vedno se v vas budi notranji ogenj, tokrat je preveč idej, zato preberite in izločite nepotrebno. Močno ste prepričani v sebe in svoj uspeh, tako da bo težko doseči sporazum.

 

 
 

 

   

 KOZOROG

 

Močni, odločni in fokusirani se spoprijemate z izzivi. A  bodite pozorni pri dogovarjanju in sprejemanju odločitev, na žalost vam niso poznana vsa dejstva. Prisluhnite mnenju prijateljev ali oseb, s katerimi velikokrat delite svoja razmišljanja. Ne ukvarjajte se z družino, preveč so zaletavi, nič jim ne zaleže, škoda vaše pozornosti. Streznitev sama po sebi pride tudi za njih.

   

 

   

 VODNAR

 

Oh, kako vas vleče v stare, že prežvečene zgodbe, vi pa mislite, kako ste napredni. Komunikacija je v tem tednu vaša odlika, a popazite, da si zaradi prevelike vneme ne nakopljete težav na delovnem mestu. Še posebej ženske sodelavke so občutljive.

 

 

 

     RIBI

 

Spet se vam vrača občutek zapuščenosti in nerazumevanja, le vaš vladar še edini vztraja z vami, a kaj dosti si ne morete pomagati z njim. A ni vse tako pesimistično, odlično vam bo šlo z denarjem in lepše in prijetnejše boste razmišljali o sebi. Namenite teden ustvarjanju, a najbolje v lastni režiji. Drugi vam povzročajo preveč nemira, ko vam vsiljujejo svoje ideje. Vztrajajte pri svojem.


Nov horoskop objavimo vsak ponedeljek in velja do konca tekočega tedna. :)

Zapisala Mojca Gregorčič iz centra M.

Aktualni zapis je splošen. Če si želite vpogled v vašo astrološko karto, če vas zanima, kje so priložnosti in pasti v prihajajočem letu, pa vam z veseljem razložim na osebnem astrološkem posvetu.

Prijazno vabljeni v Šolo uporabne astrologije. Za več informacij kliknite tukaj.

Ne spreglejte pa tudi novega priročnika Uporabna astrologija. Kupite ga lahko v knjigarnah, v spletni trgovini Cangura in na spletni strani www.center-m.si.