V vrečki ni artiklov.

Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

11. do 18. december 2017

Smo v zadnjem tednu lunarnega meseca.

Energije se počasi umirjajo, čeprav se nam na trenutke zazdi, da smo v vrtincu dogajanj. Veliko dodatne energije je potrebno vlagati v sporazumevanje, dogovarjanje in usklajevanje, saj je Merkur na svoji retrogradni potni nepredvidljiv.

Teden pred nami bo mirnejši kot pretekli, manj bo stresnih situacij in napetosti. Ovni in škorpijoni si bodo povrnili moči, saj je je njihov vladar od nedelje dalje močan, fokusiran, vztrajen in neizprosen v znamenju svojega doma, škorpijonu, nam pa prinaša več energije in odločnosti.

V tem tednu bo Luna prehajala od device do strelca in usklajevala svoje plesne korake s preostalimi planeti. Kakšen dan vihravo, neusklajeno, drugič v popolnem zlitju s svojimi partnerji. Najbolj dinamičen dan tedna bo sreda. Luno v tehtnici bo že zgodaj zjutraj iztiril nepredvidljivi Uran, ji prinesel nemir in stres, kasneje ji bo odgovornost naložil Saturn, za strasten in vročekrven večer pa bo poskrbel Mars v škorpijonu. Preostali dnevi tedna bodo veliko lahkotnejši. Tako bomo sproščeni in optimistični pričakali mlado Luno in nove začetke.

 

           

OVEN

 

V nedeljo ste končno dočakali svoj dan, ko je vaš vladar postal močan. V trenutku so odpadle vse dileme in konec je obotavljanja, saj natančno veste, kaj hočete. Vmesnih poti ni. Izkoristite čas za spremembe in odločno ter lahkotno stopajte proti končnemu cilju. 

 

 

 

     

 BIK

 

Še vedno se od vas pričakujejo spremembe; življenje vas dobesedno potiska vanje, če to želite ali ne. A vi še vedno ne vidite bistva, še vedno nimate jasne slike, vsega je preveč. Partner pritiska na vas in v vas budi nemir, a ga tokrat le poslušajte, saj vam utegne koristiti.

 

 

 

   

 DVOJČKA

 

Neprestano se ukvarjate z drugimi, kot da sami nič ne zmorete. Si ne upate prevzeti odgovornosti ali ste preveč vpeti v stare zgodbe? Previdno na kariernem področju – čeprav so priložnosti še tako mikavne, počakajte do predprazničnih dni. 

   

 

   

 RAK

 

V tem tednu bo čustev manj, a kaj ko je vaša vladarica Luna napadena z vseh strani. Ta teden ne boste preveč mirni, saj si bodo nemir, strah in stres podajali roke.  Najbolje bo, da se posvetite delu, vsakdanu in ne pozabite na sebe. Vzemite si čas in končno nekaj naredite za svoje telo. 

   

 

   

 LEV

 

Uživajte življenje in dovolite otroku v sebi, da zaživi v vsej svoji veličini. Veselite se življenja, prepustite se optimizmu. Pogled z vrhov ima svoje prednosti, celota pa odtehta lepoto podrobnosti. Ta teden bodite pravi lev – prvi in edini.

   

 

   

 DEVICA

V tem tednu boste izkušali več čustev, a kaj ko jih tako težko izrazite. Nehajte premišljevati in analizirati, prepustite se in si zaupajte. Strogost in odrezavost se vam ne podata, zato prisluhnite ljudem v svoji okolici in razmislite o njihovih predlogih. Če že dolgo razmišljate o spremembah glede doma, je zdaj primeren čas. Ne odlašajte, ne preigravajte scenarijev, odločite se.

   

 

   

 TEHTNICA

 

Pri vsej spravljivosti in galantnosti bi bilo dobro kdaj izraziti tudi čustva. Okolica vas hitro prepozna in nenehna usklajevanja, predvsem pa vaša neodločenost, vam že pošteno načenjajo ugled. Partner vam ne bo prav veliko v pomoč, saj si naveličan in nestrpen želi sprememb.

   

 

   

 ŠKORPIJON

 

Čutite, kako so se vam povrnile moči, fokus in odločenost. Čez noč so se razblinili dvomi. Samozavest in trdno finančno stanje vam bosta v tem tednu v veliko podporo. Le v ljubezni ste nekam izgubljeni, še vedno ne veste, kako in kaj. Opominja vas nek star spomin, boleča izkušnja. Odpustite, pozabite in stopite naprej in bodite bolj popustljivi do sebe in drugih.

   

 

   

 STRELEC

Zdi se, kot da ste center sveta in vse poti vodijo k vam, vi pa si na trenutke želite miru in samote. Sprašujete se o svojem poslanstvu, o vaši vlogi tukaj in zdaj, a odgovori so dvoumni kot v Delfih. Pošteno ste že utrujeni od nenehnega dogajanja. Samoten sprehod ob reki ali jezeru vam bo povrnil moči in razjasnil misli.

   

 

   

 KOZOROG

 

V teh dneh si še bolj želite miru, tišine in osame. Čeprav je v vas veliko idej, jih nočete deliti. Čutite, da še ni pravi čas, bojite se ponovnih razočaranj, a še malce potrpite. Kot že velikokrat doslej se težko zanašate na druge in tokrat vas občutek ne vara. Izkoristite čas za študij, analize, preučite in pretehtajte scenarij. Partner vam bo tokrat v pomoč. 

   

 

   

 VODNAR

 

Čeprav se požvižgate na vse, vam na trenutke zmanjka samozavesti, a to veste le vi, ko vam neko staro razočaranje ne da miru. Da je težava še večja, o tem z lahkoto razpravljate, pomagate drugim, jih pravilno usmerjate, a sebi ne morete pomagati. Družina vam v takšnih trenutkih stoji ob strani, pa čeprav jo velikokrat zanemarjate. 

   

 

     RIBI

Veliko lažje bo v tem tednu in presenečeni boste, kaj vse lahko dosežete z dobro in primerno komunikacijo, pa čeprav še vedno idealizirate in zavajate sebe in druge. Ponujajo se vam možnosti uspeha in prepoznavnosti, a vse je odvisno od vas. Ne izpustite priložnost iz tujine, zagrabite jo z obema rokama.


Nov horoskop objavimo vsak ponedeljek in velja do konca tekočega tedna. :)

Zapisala Mojca Gregorčič iz centra M.

Aktualni zapis je splošen. Če si želite vpogled v vašo astrološko karto, če vas zanima, kje so priložnosti in pasti v prihajajočem letu, pa vam z veseljem razložim na osebnem astrološkem posvetu.

Ne spreglejte pa tudi novega priročnika Uporabna astrologija. Kupite ga lahko v knjigarnah, v spletni trgovini Cangura in na spletni strani www.center-m.si.