Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tejine ideje za kosila

Na zalogi
SKU
9789619508305
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

To je kuharica, ki jo preprosto moraš imeti, pa tudi, če nisi ravno najbolj navdušena kuharica ali navdušen kuhar. To je kuharica, ki je morala iziti zaradi vas in nas, ki želimo svojim bližnjim ponuditi nekaj dobrega in raznolikega. V njej najdeš odgovor na največkrat postavljeno vprašanje vsake mame, očeta, babice, dedka ... Kaj bomo pa danes kuhali?

Dodaj na seznam želja

Recepti

Ponuja 136 receptov, med njimi 90 receptov glavnih jedi, pri katerih vam vaša domišlija ponuja še neskončno možnosti. Vsak dan lahko ponudite različno juho, saj vam knjiga ponuja 7 receptov za pripravo dnevne juhe. Izbirate lahko med 17 prilogami in 5 omakami, svoje najdražje pa lahko razveselite s 16 različnimi sladicami za po kosilu. V knjigi najdete tudi recept za domač dodatek jedem in domače rezance.

Tejine ideje za kosila je knjiga, ki ponuja klasične jedi, od hitro pripravljenih pa tudi do malo zahtevnejših. V njej ne najdete samo klasičnih kosil, ampak tudi ideje za svečana kosila in različna praznovanja. Tudi na pikniku lahko blestite. S knjigo Tejine ideje za kosila, vam idej zagotovo ne bo zmanjkalo. Življenje je kratko, zato naj bo slano in sladko! Pa dober tek!

Ker je knjiga namenjena vsem generacijam, saj je napisana na zelo enostaven in razumljiv način.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619508305
Leto izdaje 2020
Število strani 220
Dimenzije 17,0 x 23,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Mateja Artič Slemenšek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tejine ideje za kosila
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tejine ideje za kosila

Cena 25,00 €