Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tek in beg

Na zalogi
SKU
9789617050172
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjiga nas popelje v poglobljeno in sistematično psihološko obravnavo teka. Tek je tudi transfenomen in celo hipnotična izkušnja. Prav tako pa avtor poglobljeno slika tekaško tovarišijo kot enkratno obliko druženja vseh tistih, ki podobno v srcu mislijo. 

Dodaj na seznam želja

Tek

Tek in beg je drugačna knjiga o teku, kot najbolj naravni obliki človeškega gibanja. Branje prvega dela knjige nas popelje v poglobljeno in sistematično psihološko obravnavo teka. Tek je tudi transfenomen in celo hipnotična izkušnja. Doživljanje tekaških trenutkov, dnevov, mesecev in let je ponotranjeno, na trenutke celo romantično in poetično potovanje v dušo človeškega iskanja smisla v gibanju. 

Avtor pa ne ostane zgolj na osebni izpovedi svojih doživetij. Poglobljeno slika tekaško tovarišijo kot enkratno obliko druženja vseh tistih, ki podobno v srcu mislijo. Knjiga je namenjena strokovni in znanstveni javnosti ter širšemu krogu bralcev, ki jim tek pomeni veselje in radost, pa tudi tistim, ki še čakajo, da v sebi prebudijo bosonogega otroka ter stečejo nasproti svoji svobodi, vztrajnosti, ambicioznosti, odločnosti in uspehu.

Doc. dr. Beno Arnejčič je zaposlen na Pedagoški fakulteti v Kopru in je učitelj z večletnimi izkušnjami v vojski, obrambnem sistemu ter v šolstvu. Prav tako je svetovalec, "coach" in terapevt medicinske hipnoze. Pomaga šolarjem in vsem tistim, ki potrebujejo več motivacije, samozavesti in korajže za vzajemno učenje in sproščeno življenje. Beno je odločen zagovornik gibanja v vseh razsežnostih telesa, psihe in odnosov, svoja spoznanja pa je združil v monografiji Tek in beg.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617050172
Leto izdaje 2018
Število strani 296
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Beno Arnejčič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tek in beg
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tek in beg

Cena 24,90 €