V vrečki ni artiklov.
Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna.

Popolna začetnica na področju športa se pri 40. letih nepričakovano zaljubi v tek. Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna. Ampak teče. In sam to šteje. S tekom si priteče zadovoljstvo in dobro počutje. Svet je kar naenkrat lepši in ljudje se zdijo boljši.

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje je prijetno, sproščeno branje za ljubitelje teka, predvsem za ženske z družinskimi in službenimi  obveznostmi, ki se v besedilu zlahka najdejo. Je nevsiljivo povabilo k ukvarjanju s tekom kot obliko sprostitve in skrbi za svoje telesno in duševno zdravje, ki prijazno odzvanja iz vsakega odstavka knjige

O AVTORICI

Natalija Pavlič je medicinska sestra v Psihiatrični kliniki Ljubljana. Njen delo je triizmensko, zato svoj prosti čas rada nameni teku, kolesarjenju in plavanju. 
Ko je pretekla svoj četrti polmaraton, je o tem želela povedati vsem in nastala je knjiga Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje.  S sproščenim in duhovitim načinom pisanja vas bo popeljala skozi svoje tekaške podvige in vam ponudila vpogled v življenje ženske srednjih let, ki se je zaljubila v tek. Natalija je zaradi službenih izzivov pisala tudi o področju psihiatrije. 

9789616661720 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/e/tekaski_dnevnik.jpg 9789616661720
19.9 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje Natalija Pavlič

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna. Popolna začetnica na področju športa se pri 40. letih nepričakovano zaljubi v tek. Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med dru...
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

ISBN 9789616661720
Leto izdaje 2016
Število strani 200
Dimenzije 16,5 x 23,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Pasadena
Avtor Natalija Pavlič

O avtorju Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).