Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Na zalogi
SKU
9789616661720
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna.

Popolna začetnica na področju športa se pri 40. letih nepričakovano zaljubi v tek. Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje na lahkoten in duhovit način opisuje tekaško popotovanje ženske srednjih let, ki kot tekačica lažje krmili med družinskim, službenim in socialnim življenjem, čeprav tek ni njen naravni talent in je pri tem okorna ter počasna. Ampak teče. In sam to šteje. S tekom si priteče zadovoljstvo in dobro počutje. Svet je kar naenkrat lepši in ljudje se zdijo boljši.

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje je prijetno, sproščeno branje za ljubitelje teka, predvsem za ženske z družinskimi in službenimi  obveznostmi, ki se v besedilu zlahka najdejo. Je nevsiljivo povabilo k ukvarjanju s tekom kot obliko sprostitve in skrbi za svoje telesno in duševno zdravje, ki prijazno odzvanja iz vsakega odstavka knjige

O AVTORICI

Natalija Pavlič je medicinska sestra v Psihiatrični kliniki Ljubljana. Njen delo je triizmensko, zato svoj prosti čas rada nameni teku, kolesarjenju in plavanju. 
Ko je pretekla svoj četrti polmaraton, je o tem želela povedati vsem in nastala je knjiga Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje.  S sproščenim in duhovitim načinom pisanja vas bo popeljala skozi svoje tekaške podvige in vam ponudila vpogled v življenje ženske srednjih let, ki se je zaljubila v tek. Natalija je zaradi službenih izzivov pisala tudi o področju psihiatrije. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616661720
Leto izdaje 2016
Število strani 200
Dimenzije 16,5 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Pasadena
Avtor Natalija Pavlič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tekaški dnevnik čisto navadne gospodinje

Cena 19,90 €