Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Teorija o skoraj vsem (za skoraj vsakogar)

Znanstveno in religiozno iskanje dokončnih odgovorov. Barry je prepričan, da enotne teorije o vsem (ki jo je Einstein iskal zaman) ne bomo našli samo v znanosti, ampak v sintezi fizike, psihologije in religije. Najnovejši konceptualni premiki v religiji in psihologiji ponujajo vse bolj revolucionarno podobo človeškega duha.
Dodaj na seznam želja

Znanstveno in religiozno iskanje dokončnih odgovorov.

Barry je prepričan, da enotne teorije o vsem (ki jo je Einstein iskal zaman) ne bomo našli samo v znanosti, ampak v sintezi fizike, psihologije in religije. Najnovejši konceptualni premiki v religiji in psihologiji ponujajo vse bolj revolucionarno podobo človeškega duha.

Robert Barry popelje bralca na fascinantno potovanje do možne "teorije o vsem" in spotoma obravnava tako zapletene stvari, kot so narava resničnosti, pomen življenja in prihodnost vesolja, hkrati pa ob pomoči vpogledov psihologije in kvantne fizike ustvarja novo sliko sveta in našega mesta v njem. Teorija o skoraj vsem ni samo še ena knjiga o novi fiziki, ampak radikalno nova analiza odnosa med človeškim duhom in materialno resničnostjo, ki povezuje znanost in religijo ter spretno gradi most med brezkončnim vesoljem Boga in vesoljem v naši notranjosti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6067-17-6
Leto izdaje 1998
Število strani 154
Dimenzije 14,1 x 20,0
Izdal Vodnikova Založba
Avtor Robert Barry
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Teorija o skoraj vsem (za skoraj vsakogar)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Teorija o skoraj vsem (za skoraj vsakogar)

Cena 13,52 €