Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Terapija Clark

Na zalogi
SKU
9789612858483
Dodaj v primerjavo
Cena 29,50 €

Osnova terapije Clark je razstrupljanje organizma in odstranitev patogenih organizmov, ki predstavljajo temeljni vzrok bolezni. S protokoli, ki jih je razvila dr. Clark in jih lahko najdete v tej knjigi, je možno izboljšati tako fizično kot psihično zdravje.

Dodaj na seznam želja

Dr. Clark

Postopki so preprosti in dostopni vsakomur. Iz telesa je treba odstraniti dva glavna dejavnika neravnovesja - patogene organizme in toksične snovi. V tem trenutku je večina svetovne populacije žrtev oslabljenega imunskega okolja, ki je posledica toksičnih snovi v našem okolju in prehrani. Protokoli se lahko uporabljajo kot preventiva, primerni so tudi za izboljšanje in zdravljenje bolezni, na katere današnja medicina nima odgovora.

Avtor Ignacio Chamorro Balda v knjigi Terapija Clark  podaja smernice, ki temeljijo na nauropatiji, ortomolekularnih prehranskih dodatkih in bioresonanci. Avtor v knjigi ne piše o svojh idejah ali zakjučkih, pač pa o delu, opazovanju in spremljanju napredka zdravljenja z uporabo sinhrometra ter na raziskavah pokojne dr. Clark.

Terapija dr. Clark je sistem samozdravljenja, ki ga je razvila kanadska raziskovalka dr. Hulda Clark. Odkrila je, da je vzrok 95% bolezni prisotnost parazitov in strupov v telesu.  Zakaj govorimo o samozdravljenju? Ko so organizmi, ki povzročajo bolezni in strupi odstranjeni iz telesa, organizem sam preide v stanje obnove in samoozdravitve – telo si opomore in samodejno prične z normalnim delovanjem, ki vodi do ozdravitve. Telo s preprosto odstranitvijo parazitov in strupov samodejno obnovi življenjske procese, ki zagotavljajo zdravje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612858483
Leto izdaje 2017
Število strani 207
Dimenzije 21,0 x 16,0
Vezava Mehka
Izdal Afc
Avtor Ignacio Chamorro Balda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Terapija Clark
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Terapija Clark

Cena 29,50 €