Božanska matrika - Most, ki povezuje čas, prostor, čudeže in prepričanja

V vrečki ni artiklov.

Terapija z angeli (Komplet 44 kart in knjižica)

Terapija z angeli (Komplet 44 kart in knjižica) Doreen Virtue

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Te preroške karte in priložena knjižica vam nakazujejo, katere korake morate narediti v zvezi z zdravljenjem, kako se osvobodite strahu in ?ustvenih blokad, prav tako pa vam sporo?ajo, kakšen je vaš življenjski namen, govorijo vam o partnerskem odnosu, o manifestaciji in še marsi?em. Vsaka karta vsebuje ?udovito sliko angela in vam prinaša sporo?ilo ali odgovor ter je primerna za otroke in odrasle. Priložena knjižica vas bo korak za korakom popeljala skozi skrivnost preroških kart in vas opozorila na razširjeni pomen vsake karte.
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-807-3701-49-9
Leto izdaje 2010
Število strani 44
Dimenzije 10,0 x 14,0
Avtor Doreen Virtue
Vezava Ne
Izdal Synergie

O avtorju

   

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov.

Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. 

V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi