V vrečki ni artiklov.
Teslov purpurni disk - Premer 4,5 cm

Moč magneterapije

Ne verjamete v “čarovnijo” te nenavadne ploščice, ki svojo zdravilno energijo črpa iz narave?

Delovanje Teslove purpurne plošče ni abstraktna čarovnija, ampak oblika magnetoterapije, ene od najstarejših metod zdravljenja, ki se že dolgo uspešno uporablja v moderni medicini in žanje uspehe.

Teslova purpurni disk močno ojačuje naravno magnetno polje. Izdelan je iz anodiziranega in vijolično pobarvanega aluminija. Obdelava tako spremeni molekulsko zgradbo plošče, da ta pride v resonanco z visokofrekvenčnim nihanjem življenjske sile ali prane.

Disk deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo sámo začne proces zdravljenja.

Sprejemnik kozmične energije

Teslova purpurna ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja in je ni potrebno »polniti«. Energijo oddaja samodejno ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje, preprečuje razvoj bolezni, sprošča napetost in izboljšuje splošno razpoloženje, dviga raven osebne energije, uravnava dotok energije v obolele organe, »ohlaja« in lajša glavobole, pomaga pri zvinih, zmečkaninah mehkega tkiva, pri vnetjih normalizira vibracije obolelega mesta, pod cvetličnim lončkom izboljšuje rast rastline, odpravlja utrujenost, depresijo. Kjer pomaga akupunktura, pomaga tudi plošča. Občasno jo očistimo, tako da jo speremo s hladno vodo. Nikoli in nikakor ne more škodovati.

Življenjsko energijo ali prano je mogoče meriti na več načinov. Če pri tem uporabimo standardne radiestezijske električne instrumente, pri povprečni ženski oziroma moškem dobimo vrednost 20 enot. S škrlatno ploščo v rokah pa vrednost takoj poskoči na 90 do 95 enot. S stalno uporabo plošče energijska raven trajno dosega 100 enot. Ta energija utegne biti tudi večja, vendar ni instrumentov, s katerimi bi jo lahko izmerili. S tem dosežemo dve stvari: pospešimo duhovni razvoj in poživljamo obnavljanje celic. Prvo in najpomembnejše je, da bo plošča počasi, vendar povsem zagotovo povišala vibracijsko frekvenco tistega, ki jo uporablja.

Znano je, da vsak človek vibrira na osebni frekvenci svetlobnih valov. To metafizično dejstvo je podlaga velikega števila nepričakovanih „čudes“. Vendar je povsem jasno, da bi milijoni kupcev plošče po svetu težko tolikokrat naredili enako napako. Morda je vse to zavito v skrivnost, toda, kar je najbolj pomembno, »vsem pomaga«.

Pomoč pri mnogih težavah

Teslov purpurni disk je odlična pomoč pri mnogih težavah. Tako na primer lajša bolečine pri obrabi hrustanca, revmatizmu, bolečinah v vratu in hrbtu, zvinih, izpahih, udarninah … Blaži posledice stresa, če pa ga damo v vzglavnik, zmanjšamo nespečnost in utrujenost.

Teslov purpurni disk je dober pripomoček tudi pri glavobolu, zobobolu, pikih žuželk, urezninah, opeklinah in drugih nadlogah našega vsakdanjika.

Če disk položimo preko gaze na ureznino ali opeklino, ali pa jo z obližem pritrdimo na obolelo mesto na telesu, se zdravljenje močno pospeši, bolečina pa se precej zmanjša ali celo izgine.Teslov purpurni disk je pravi mali energetski generator, s katerim lahko brez nevarnosti eksperimentirate še na mnogih drugih področjih.

668768 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/e/teslov_purpurni_disk.jpg
30.2 EUR 2021-08-02 Zaloga: Na zalogi
-20%

Teslov purpurni disk - Premer 4,5 cm

Teslov purpurni disk - Premer 4,5 cm

Delovanje Teslovega purpurnega diska ni abstraktna čarovnija, ampak oblika magnetoterapije, ene od najstarejših metod zdravljenja, ki se že dolgo uspešno uporablja v sodobni medicini in žanje uspehe. Disk močno ojačuje naravno magnetno polje, izdelan pa je iz anodiziranega aluminija.  Deluje kot majhna antena, ki z resonanco prenaša informacije iz Schumannovega polja (magnetnega polja med ionosfero in površino Zemlje) na človeško avro. S pomočjo informacij iz Schumannovega polja človeško telo samo začne proces zdravljenja.

Vroča cena: 30,20 €

Prihranek: 7,60 € (20%)

Redna cena: 37,80 €

Podrobnosti artikla Teslov purpurni disk - Premer 4,5 cm

Izdal Spletna knjigarna in založba Cangura.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Darko

Objavljeno 09.07.2018

Če imate težko glavo gopsa, je še bolj priporočeno

Če imate težko glavo gopsa, je še bolj priporočeno nošenje,. Jaz sem imel podobne probleme in sem nabavil še orgonit in namesto diska teslovega ploščo. Seveda pa to ni nek čarobni pripomoček - poskusite spremeniti življenski stil, prehrano ... vse gre z roko v roki. Lp Darko

Gost

Objavljeno 07.07.2018

Jaz pa je ne morem nosit, enostavno imam glavo

Jaz pa je ne morem nosit, enostavno imam glavo takšno, da ne morem niti razmišljat. Kaj svetujete?

Klemen

Objavljeno 29.05.2018

Priporočam vsem, ki si želijo bolj zdravo telo

Priporočam vsem, ki si želijo bolj zdravo telo

Darko

Objavljeno 29.03.2018

Odkar jo imam sem bolj zdrav.

Odkar jo imam sem bolj zdrav.