KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.

Theodore A. Baroody

Dr. Theodore Baroody je na univerzi Western Carolina diplomiral iz psihologije in opravil magisterij. Končal je študij kiropraktike. Študij je nadaljeval v Libanonu in v Kolumbiji. Ves čas je veliko potoval po Evropi in Aziji in nabiral znanje o različnih načinih zdravljenja.

Nato se je posvetil kliničnim raziskavam in svojemu poklicu, leta 1991 pa je končal še Claytonovo šolo naturopatije in opravil doktorat iz nutricionizma.

Je specialist nutricionist in strokovni član ameriške zveze nutricionistov ter specialist za akupunkturo. Dr. Baroody se ukvarja z nutricionizmom, akupunkturo, fitoterapijo, kineziologijo in drugimi oblikami naravnega zdravljenja. Predava na konferencah in sodeluje v številnih oddajah tako v Združenih državah Amerike kot tudi drugod po svetu.

Theodore A. Baroody

Theodore A. Baroody se je rodil leta 1950 v Sanfordu  leta 1974. Theodore A. Baroody je leta 1978 diplomiral iz psihologije in nato magistriral iz izobraževalnega svetovanja na univerzi Zahodne Karoline. Študiral je v Libanonu in v Kolumbiji,  ter veliko potoval po Evropi in Aziji, da bi zbral informacije o zdravilni umetnosti. Theodore A. Baroody je doktoriral na Life Chiropractic College v Marietti leta 1981. Kasneje je Theodore A. Baroody doktoriral iz naravoslovja na Clayton School of Naturopathy. Theodore A. Baroody je doktoriral tudi iz filozofije  iz prehrane na American Holistic College. Je certificirani svetovalec za prehrano, poklicni član Ameriškega združenja za prehranske svetovalce, diplomirani akupunkturist v Mednarodnem združenju medicinskih akupunkturistov in član Ameriškega združenja za akupunkturo.

Theodore A. Baroody posreduje znanje o prehrani, naravnih zdravilnih metodah in različnih oblikah akupunkture, herbologije, homeopatije in kineziologije.

Izdal je štiri zvezke, ki opisujejo njegovo delo v Holographic Health®. Seminarji Theodore A. Baroody so na voljo posameznikom, ki jih zanima holografsko zdravstveno varstvo. Znanje, pridobljeno s Holographic Health®, bo strokovnjakom in laikom pomagalo svojim pacientom, strankam in prijateljem, da se premaknejo v večjo resničnost izboljšanega splošnega zdravja in ravnovesja v vseh pogledih svojega življenja.

Theodore A. Baroody je predaval na konferencah in po radiu tako v ZDA kot v tujini. Upokojen je iz aktivne prakse, vendar nadzira seminarje Holographic Health®.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani