Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

ThetaHealing - Theta zdra

Na zalogi
SKU
9789617090574
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita energijska tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja. 

Dodaj na seznam želja

Theta Healing

Z uporabo možganskih valov theta, za katere se je še nedavno verjelo, da jih dosežemo le v globokem spanju in meditaciji, se izvajalec theta zdravljenja lahko poveže z energijo Vsega, kar je, da prepozna in ozdravi težave v fizičnem telesu ter obenem prepozna in spremeni svoja omejujoča prepričanja. 

Odkrijte eno izmed najmogočnejših tehnik energijskega zdravljenja na svetu!

Leta 1995 je Vianna Stibal, mati treh mladih otrok, prejela težko diagnozo. Vse, kar je preizkusila z uporabo tradicionalne in alternativne medicine, je spodletelo, dokler ni uporabila preproste tehnike, ki jo je izvajala pri intuitivnih vpogledih. Navdušena nad tem, da se je v hipu pozdravila, je Vianna to tehniko začela uporabljati pri delu s strankami in opazovala, kako se je ena stranka za drugo čudežno ozdravila.

Vianna je ob delu z več tisoč strankami ugotovila, da lahko to tehniko nauči tudi druge.Zdaj se lahko tudi vi naučite, kako doseči stanje thete, in se povežete z ustvarjalno energijo, ki teče skozi vse stvarstvo.

Na straneh te navdihujoče knjige boste odkrili:

  • kako lahko v trenutku spremenite negativne misli, ki ustvarjajo bolezen,
  • sedem ravni obstoja – koncept, ki vam omogoča, da se povežete z najvišjo energijo ljubezni in Vsega, kar je,
  • kako razviti sposobnost spreminjanja na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni.

Theta Heling / zdravljenje je v bistvu zdravljenje s pomočjo kvantne fizike. Z uporabo možganskih valov theta, za katere se je še nedavno verjelo, da jih dosežemo le v globokem spanju in meditaciji, se izvajalec theta zdravljenja lahko poveže z energijo Vsega, kar je, da prepozna in ozdravi težave v fizičnem telesu ter obenem prepozna in spremeni svoja omejujoča prepričanja. 

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja: medsebojnih odnosih, strahovih, manifestacijah, karieri, zdravljenju bolezni in privabljanju obilju. Njena največja uporabnost pa se nahaja v spreminjanju podzavestnih prepričanj, ki v veliki meri vplivajo na naše življenje.

S tehniko Theta Healing, zavestnega dostopanja v theta stanje zavesti in povezovanja s Kreatorjem Vsega, kar je, se lahko naučite vsi, ki si želite sprememb na fizični, mentalni, čustveni ali duhovni ravni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090574
Leto izdaje 2020
Število strani 361
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vianna Stibal
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:ThetaHealing - Theta zdravljenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

ThetaHealing - Theta zdra

Cena 27,90 €