V vrečki ni artiklov.

Thomas M. II Campbell

Thomas M. II Campbell je zdravnik in medicinski direktor Univerze v Rochesterju. Pomaga posameznikom in skupinam hujšati s pomočjo zdrave prehrane. Vodi vrhunski raziskovalni program, ki preiskuje uporabo prehrane kot terapevtskega orodja pri napredovalih rakih in drugih kroničnih boleznih. Z očetom je napisal svetovno uspešnico Kitajska študija.

 

Thomas M. II Campbell

Thomas M. II Campbell je zdravnik in medicinski direktor Univerze v Rochesterju, Centru za upravljanje telesne teže in življenjski slog v bolnišnici Highland. V centru Thomas M. II Campbell sodeluje s posamezniki in skupinami za hujšanje ter preprečevanje in zdravljenje bolezni s pomočjo prehrane in življenjskega sloga. Poleg poučevanja in dela z bolniki Thomas M. II. Campbell pomaga usmerjati vrhunski raziskovalni program v bolnišnici Highland, ki preiskuje uporabo prehrane kot terapevtskega orodja pri napredovalih rakih in drugih kroničnih boleznih.

Thomas M. II Campbell je diplomiral iz medicine na Univerzi na Medicinski fakulteti v Buffalu in končal rezidenčno usposabljanje iz družinske medicine na Univerzi v Rochesterju. Thomas M. II Campbell je objavljal članek v Permanente Journal, Journal of Geriatric Cardiology, Israel Medical Association Journal in v publikacijah CME Primary Care Reports in Integrative Medicine Alert.

Prav tako je Thomas M. II Campbell uspešen tekač, saj je pretekel več maratonov.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani