V vrečki ni artiklov.
Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz

V tej zabavni in izredno presunljivi zgodbi Annabelle in Jeff, komika in v resničnem življenju zakonski par, dokažeta, da je vse, kar v zakonu potrebujemo, ljubezen in zdravi odmerki pritoževanja, soodvisnosti in črnega pinota.

Po trinajstih letih zakona sta Jeff in Annabelle ugotovila, da ''nama preprosto ni toliko do naju''. Namesto da bi se predala, pa sta njuno razmerje obdržala trdno s tem, da sta ignorirala konvencionalno modrost in negovala pomanjkanje intimnosti, tako da sta starševstvo obravnavala kot tekmovalni šport in špricala terapije za pare. Kronika njunega intenzivnega, a ljubečega zakona v obliki poročil ona pravi/on pravi, vključuje nič kaj sentimentalen opis zdravstvene odisejade, na katero se je njuna družina podala ob rojstvu sina, ki je dobil diagnozo VACTERL, kar je zelo redek skupek prirojenih hib. Annabellina in Jeffova neizprosna surova in hkrati smešna zgodba bo v srca vseh parov (kaj šele vsakega samskega moškega in ženske, ki premišljuje o zakonskem jarmu) priklicala tako smeh kot grozo. 

Knjiga Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz, ki nam ponudi iskrenost in cinizem v enakih merah, je obvezno smeha polno branje za vsakogar, ki je sprevidel, da z zaljubljenostjo ne pridemo prav daleč.

9789616804196 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/n/a/naslovnica-ti-pravis-paradiznik-jaz-pravim-paradajz.jpg 9789616804196
21.7 EUR 2020-12-04 Zaloga: Na zalogi

Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz

Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz Annabelle Gurwitch Jeff Kahn

Ljubezenska zgodba

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
V tej zabavni in izredno presunljivi zgodbi Annabelle in Jeff, komika in v resničnem življenju zakonski par, dokažeta, da je vse, kar v zakonu potrebujemo, ljubezen in zdravi odmerki pritoževanja, soodvisnosti in črnega pinota.Po trinajstih letih zakona sta Jeff in Annabelle ugotovila, da ''nama preprosto ni toliko do naju''. Namesto da bi se predala, pa sta njuno razmerje obdržala trdno s tem, da sta ignorirala konvencionalno modrost in negovala pomanjkanje intimnosti, tako da sta starševstvo obravnavala kot tekmovalni šport in špricala terapije za pare. Kronika nju...
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz

ISBN 9789616804196
Leto izdaje 2010
Število strani 300
Dimenzije 11,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Annabelle Gurwitch
Jeff Kahn

O avtorju Ti praviš paradižnik, jaz pravim paradajz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).