Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tišina kot nasilje

Na zalogi
SKU
978-961-283-086-1
Dodaj v primerjavo
Cena 15,00 €
Na tržišču je ogromno knjig o osebni rasti. Nekatere so podobne, pa vendarle obstaja ogromno načinov, kako boljše živeti. Kako živeti v miru s sabo in drugimi. Kako ljubiti in biti ljubljen. Kako živeti svoje sanje. Nisem pa zasledil knjige na policah, ki bi obravnavala temo, kako je lahko tišina nasilna. Kako smo s tem, da imamo sebe za kaj več posredno nasilni do drugih, ki nam prej ko slej to tudi vrnejo.
Dodaj na seznam želja

Na tržišču je ogromno knjig o osebni rasti. Nekatere so podobne, pa vendarle obstaja ogromno načinov, kako boljše živeti. Kako živeti v miru s sabo in drugimi. Kako ljubiti in biti ljubljen. Kako živeti svoje sanje.

Nisem pa zasledil knjige na policah, ki bi obravnavala temo, kako je lahko tišina nasilna. Kako smo s tem, da imamo sebe za kaj več posredno nasilni do drugih, ki nam prej ko slej to tudi vrnejo. In s tem ko imamko sebe za kaj manj smo nasilni do sebe istočasno pa do drugih, ker zahtevamo njihovo pomoč.

Tale knjiga govori prav o tem. Kako izstopiti iz začarenega kroga, če smo mi v kateri od vlog in kako prepoznati odvisne vzorce, ter se jim zoperstaviti na miren način. Kako živeti svoje mirno življenje z vsemi, ki so okrog nas. Kako se zoperstaviti lastni samopomembnosti in samopomilovanju.

Zmeraj imamo izbiro, kako reagiramo. Izbirajmo zavestno in modro. Učimo se na napakah in jih popravljamo. Obvladajmo svoje telo, svoja čustva in svoje misli. Usmerjajmo jih v nam želeno smer. Tako bomo živeli polno, največ naredili zase in vse okrog nas. Ljubimo se.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-283-086-1
Leto izdaje 2014
Število strani 177
Dimenzije 16,70 x 20,80
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Marjan Maj Čirič
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tišina kot nasilje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tišina kot nasilje

Cena 15,00 €