Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tisoč darov

Na zalogi
SKU
9789610404446
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Otopelost, žalost, bolezni, naglica, obveznosti… Vse to je zarezalo v srce Ann Voscamp, Kanadčanke, kmetove žene in matere šestih otrok. Ugotovila je, da je polno življenje mogoče prav tam, kjer je.

Dodaj na seznam želja

Sreča

Otopelost, žalost, bolezni, naglica, obveznosti… Vse to je zarezalo v srce Ann Voscamp, Kanadčanke, kmetove žene in matere šestih otrok. Tudi Ann je zahrepenela po sreči, svobodi in lepoti. Ugotovila je, da je sreča mogoče prav tam, kjer je. Kjerkoli že je vsak od nas. Ni treba po nakupih, ni treba na potovanje. 

Ključ do sreče je našla v zahvaljevanju. Zahvaljevanje rodi radost in nam dá moč, da se spoprimemo s težavami in se veselimo v dobrem. 

Ann Voskamp je Kanadčanka, kmetova žena, mama pol ducata živahnih otrok, ki se šolajo na domu, in avtorica dela Tisoč darov: izziv za polno življenje prav tam, kjer ste, ki se je znašlo na seznamu najbolje prodajanih knjižnih uspešnic New York Timesa. 

Rada pripoveduje zgodbe. Rada fotografira. Vso zemljo vidi polno Božje slave. Piše prispevke za spletni portal DaySpring in sodeluje pri spletnem portalu The High Calling, ki ga ureja duhovno središče Laity Lodge, njene članke objavljajo v reviji World, v spletnih časnikih The Huffington Post in Christianity Today, Ann pa sodeluje tudi z organizacijo Compassion International kot globalna zagovornica otrok v stiski. Ubogi jo bogatijo in pripovedovanje zgodb o ljudeh, ki potrebujejo glas, je spremenilo njeno lastno zgodbo. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610404446
Leto izdaje 2018
Število strani 216
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Družina
Avtor Ann Voskamp
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tisoč darov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tisoč darov

Cena 22,90 €