Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

To je moja beseda, alfa in omega

Na zalogi
SKU
978-961-6344-36-4
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €
Dodaj na seznam želja

retresljivo in obetavno sporočilo, jasna preroška govorica, ki popolnoma prevzame: S tem razodetvenim delom bodo končno odstranjene zmede in zmote okoli preprostega nauka Jezusa iz Nazareta. Kako je živel Jezus, in kaj je dejansko rekel pred dva tisoč leti? Kaj pravi Kristus danes o mučenju živali, skrunjenju narave, vojni in miru, etiki in morali, reinkarnaciji ... in še marsičem?

Delo, ki daleč presega vsebino Svetega pisma, ker vsebuje avtentično življenje, mišljenje in delovanje Jezusa iz Nazareta, ki Ga tudi izkušamo kot največjega preroka, duhovnega učitelja in modreca. On sam, Kristus Boga, nam je razodel v tem mogočnem časovnem preobratu - v preroški besedi po Svoji prerokinji, učiteljici Gabriele iz Würzburga - podrobnosti Svoje mogočne navzočnosti v Jezusu iz Nazareta.


Rekel je: ...Jaz Sem Kristus Boga, pot, resnica in življenje. Jaz Sem resnica in resnica, ki je Jaz Sem, sveti v neštetih fasetah na ta svet. Knjiga »Jezusov evangelij - Kaj je bilo pred 2000 leti?« je ena od mnogih faset resnice. Ne kdorkoli, temveč Jaz, Kristus Boga, sem jo vzel, pojasnil, popravil in poglobil ter dodal dodatno svetlobo, torej nadaljnje fasete resnice, da bi ljudje sedanje generacije (1989) in prihodnjih generacij videli svetiti večno resnico, Mene, Kristusa Boga, iz več faset Resnice...


To je knjiga, ki vas seznani z Jezusom, Kristusom. Tukaj najdete vse, kar ste že od nekdaj želeli vedeti o Jezusu iz Nazareta: zakaj je prišel na zemljo in kako je živel; kaj je v resnici učil in kakšno prihodnost je prerokoval človeštvu.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6344-36-4
Leto izdaje 2012
Število strani 885
Izdal Univerzalno življenje
Avtor Gabriele Würzburg
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:To je moja beseda, alfa in omega
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

To je moja beseda, alfa in omega

Cena 24,00 €