V vrečki ni artiklov.
Tolteška modrost - Karte Mojstrstvo ljubezni

Ljubezen

"Dragi prijatelji,

karte sem napisal zato, da bi vas vodile k vaši pravi naravi – ki je sreča, svoboda in ljubezen. Ko se zavedate, da vas ne more osrečiti nihče drug … in da je sreča posledica vaše ljubezni, dosežete veliko mojstrstvo Toltekov: mojstrstvo ljubezni.

Upam, da vam bodo te karte oživile duha igrivosti, ključnega za ljubeče odnose.

Z ljubeznijo, Don Miguel Ruiz"

Karte Mojstrstvo ljubezni razsvetljujejo s sporočili, ki nam kažejo, kako naj si zopet pridobimo svobodo in radost ter obnovimo v sebi duha igrivosti, ki je bistvenega pomena za naše odnose z drugimi.

Ljubezen ni pojem; ljubezen je dejanje.

In ljubezen, kadar deluje, lahko obrodi zgolj ali samo srečo.

V ljubezni se lahko izmojstrimo le tako, da se v nej urimo.

Ni nam je treba utemeljevati, ni nam je treba razlagati, samo vaditi se moramo v njej.

Karte so odličen pripomoček za takšno vadbo.

Zjutraj, ko se zbudite, čez dan ali zvečer pred spanjem si vzemite čas zase, izvlecite karto in v miru preberite njeno sporočilo.

Naj vas navda z duhom ljubezni in usmerja k mojstrstvu ljubezni v vseh naših odnosih.

Vse ostale knjižne izdaje avtorja Don Miguel Ruiza si oglejte TUKAJ.

978-961-6950-08-4 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/k/a/karte_mojstrstvo_ljubezni_1.jpg 978-961-6950-08-4
14.9 EUR 2021-09-24 Zaloga: Na zalogi

Tolteška modrost - Karte Mojstrstvo ljubezni

Tolteška modrost - Karte Mojstrstvo ljubezni Don Miguel Ruiz

48 kart in knjižica

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 74 zlatnikov = 0,74 €.
Karte Mojstrstvo ljubezni razsvetljujejo s sporočili, ki nam kažejo, kako naj si zopet pridobimo svobodo in radost ter obnovimo v sebi duha igrivosti, ki je bistvenega pomena za naše odnose z drugimi. Ljubezen ni pojem; ljubezen je dejanje. In ljubezen, kadar deluje, lahko obrodi zgolj ali samo srečo.
Cena: 14,90 €

Podrobnosti artikla Tolteška modrost - Karte Mojstrstvo ljubezni

ISBN 978-961-6950-08-4
Leto izdaje 2014
Število strani 48 kart in knjižica 13 strani
Dimenzije 10,0 x 10,0
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Don Miguel Ruiz

O avtorju Tolteška modrost - Karte Mojstrstvo ljubezni

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz

Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Več o Don Miguel Ruiz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).