V vrečki ni artiklov.
Tolteška pot rekapitulacije: Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo

»Rečeno je, da imamo v trenutku umiranja vsi na voljo sekundo, da pregledamo svoje življenje in da znova podoživimo svoja čustva, vključena v vse dogodke, skozi katere smo šli.
Rečeno je, da se ta zadnja sekunda podaljša, tako da lahko rekapituliramo pomembne dogodke svojega življenja.
Rečeno je, da lahko zaradi magije tega zadnjega podoživljanja vse uravnotežimo in znova podoživimo lepoto, skrito v najpreprostejših trenutkih.
Potem pa umremo.

Žalostno je, da zadnja rekapitulacija odpre oči vsega našega zavedanja, ki so bile do tega trenutka zaprte. Čudež življenja se nam razkrije, potem pa izginemo.…..toda ali mora biti tako? Ali ne gre drugače? Ali bi bilo kakor koli že mogoče obnoviti to zavest magije in veselja, kako je biti živ, in ju uporabiti, da ne bi umrli, temveč da bi živeli, res živeli?«

V knjigi Tolteška pot rekapitulacije Victor Sanchez deli z bralci tako filozofijo kot praktično uporabo tehnike, ki temelji na pradavni tolteški praksi in ki jo je razvila njegova organizacija Umetnost namernega življenja (AVP je njena okrajšava v španščini).

Rekapitulacija – šamanska alternativa terapijam na podlagi psihoanalize – omogoča, da dejansko podoživimo in razrešimo boleče dogodke, kot so travmatični čustveni odtisi, razbita razmerja, spolne zlorabe ali otroštvo, preživeto v razdiralnem družinskem
okolju.

V tem jasnem, neposrednem delovnem zvezku avtor vodi bralce skozi vsak korak, pri čemer jih vabi, da izkusijo močno in pozitivno novo energijo, ki je posledica zdravljenja ran iz preteklosti.

Victor Sanchez je svoje življenje posvetil ohranjanju tradicij domorodnih ljudstev Mehike. Prav zdaj ga posveča ljudstvu Wirrarika iz Sierra Norte de Jalisco, od katerega se je učil in s katerim je dolga leta živel. Je avtor knjig Nauki dona Carlosa in Tolteki novega tisočletja in vodi delavnice po vsem svetu. Živi v osrednji Mehiki.

9789616950060 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/o/tolte_ka_pot_rekapitulacije_mala.jpg 9789616950060
19.9 EUR 2021-01-29 Zaloga: Na zalogi

Tolteška pot rekapitulacije: Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo

Tolteška pot rekapitulacije: Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo Victor Sanchez

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
»Rečeno je, da imamo v trenutku umiranja vsi na voljo sekundo, da pregledamo svoje življenje in da znova podoživimo svoja čustva, vključena v vse dogodke, skozi katere smo šli. Rečeno je, da se ta zadnja sekunda podaljša, tako da lahko rekapituliramo pomembne dogodke svojega življenja. Rečeno je, da lahko zaradi magije tega zadnjega podoživljanja vse uravnotežimo in znova podoživimo lepoto, skrito v najpreprostejših trenutkih. Potem pa umremo. Žalostno je, da zadnja rekapitulacija odpre oči vsega našega zavedanja, ki so bile do tega trenutka zapr...
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Tolteška pot rekapitulacije: Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo

ISBN 9789616950060
Leto izdaje 2015
Število strani 194
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Victor Sanchez

    Kategorije

O avtorju Tolteška pot rekapitulacije: Pozdravimo preteklost, da bomo osvobodili svojo dušo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).