Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Tolteška umetnost življenja in smrti

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789616950497
Dodaj v primerjavo
Cena 27,00 €

Knjiga Tolteška umetnost življenje in smrti je nastajala več kot 10 let. Predstavlja življenjsko delo, vrhunec učenja svetovno znanega Don Miguela Ruiza.

Dodaj na seznam želja

Don Miguel Ruiz

Priljubljeni učitelj tolteške duhovne modrosti in avtor svetovne uspešnice Štirje dogovori, Don Miguel Ruiz, ki slovi po svoji integriteti, iskrenosti in uvidih, se vrača k nam z novo duhovno mojstrovino.

Don Miguel Ruiz nas v Tolteški umetnosti življenja in smrti popelje na mistično osebno potovanje izjemnih duhovnih globin in širjav zavedanja.

Pripoveduje zgodbo o mističnih sanjah, ki jih je doživel leta 2002, v devet tednov trajajoči umetni komi, ki je sledila njegovemu srčnemu infarktu.

V njih srečuje ljudi, zamisli in dogodke, ki so ga oblikovali in osvetljujejo večni boj med življenjem – neskončno energijo in resnico – in smrtjo – snovnostjo in subjektivnim znanjem –, v katerem nam je dano sodelovati vsem.

Tolteška umetnost življenja in smrti

Tolteška umetnost življenja in smrti nas vpelje v um mojstrskega iskalca in nam ponudi edinstvene, intimne uvide v razvoj duše.

V tem svojem življenjskem delu, vrhuncu svojega učenja, ki je nastajalo več kot 10 let, don Miguel Ruiz zaupa najgloblje notranje delovanje posameznega srca in uma ter nas poziva, naj se srečamo z resnico, naj prisluhnemo, uvidimo in si drznemo spremeniti svoj svet, ki ga sestavljajo misli in samodejni odzivi.

Dober učenec kar najbolje izkoristi vsakršne informacije, ki postanejo dostopne, in kakor prikazuje ta zgodba, nam življenje ponudi vse informacije, ki jih potrebujemo.

Ne spreglejte tudi ostalih knjig Don Miguel Ruiz-a.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950497
Leto izdaje 2016
Število strani 365
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Barbara Emrys, Don Miguel Ruiz
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Tolteška umetnost življenja in smrti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Tolteška umetnost življenja in smrti

Cena 27,00 €