Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Torte: 50 receptov

Na zalogi
SKU
978-961-95347-1-7
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjiga Torte je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstnimi izdelki za pripravo sladic. Naj priprava na praznovanje ne bo več stres temveč zabava. 

Dodaj na seznam želja

Torte

Knjiga: Torte vsebuje 50 različnih receptov za pripravo tort. Recepti so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije.

Knjiga ponuja recepte za pripravo različnih vrst tort. V knjigi tako najdete recepte za klasične okuse kot so najbolj čokoladno čokoladna Sacher torta, Schwarzwaldska ali čisto preprosta čokoladna torta. Ljubitelje sadja navdušijo mangova torta z malinami, torta Planica ali limonina torta, torta gin tonic pa bo s svojo barvno kombinacijo in osvežilnim okusom zagotovo kraljica poletnih zabav. Razpon okusov torej sega vse od klasično čokoladno čokoladnih, osvežilno sadnih tort ali tistih modernejših različic.

Vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj smo v knjigi nekaj prostora namenili tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, ki jih je po našem mnenju potrebno upoštevati pri peki. V knjigi so poleg slik vseh sladic tudi nazorno opisani koraki priprave, ob vsakem receptu pa vas čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobite s pripravo recepta.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-95347-1-7
Leto izdaje 2021
Število strani 202
Dimenzije 21,8 x 30,9
Vezava Trda
Izdal Moja čokolada
Avtor Urška Jerman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Torte: 50 receptov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Torte: 50 receptov

Cena 24,90 €