V vrečki ni artiklov.
Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart)

Komplet vsebuje: Komplet 78 kart, ki jih je zasnoval Aleister Crowley in naslikala Frieda Harris.

Priročnik za tarot, knjigo, ki na podroben in razumljiv način razlaga simboliko in pomen kart ter nas uči dela s tarotom.

Tarot je simboličen zemljevid zavesti in starodavna knjiga modrosti. Z razkošjem simbolike in sugestivno močjo nas karte silno prevzamejo in nam dajejo čutiti, da je v njih neka brezdanja skrivnost, možnost, da si lahko odpremo »magične oknice« zavesti. Tako kot mistična in ezoterična veščina je tarot tudi sredstvo za razumevanje in reševanje vprašanj ter dilem vsakdanjega življenja. Oseminsedemdeset simbolov upodablja arhetipe notranjih in zunanjih doživetij, ki prevladujejo v človekovem življenju. Da bi tarot razumeli in obvladali, ga moramo spoznati. Priročnik za tarot je ena najboljših in najpopolnejših knjig s tega zanimivega področja.

V knjigi boste našli splošno zgodovino in uporabo tarota. Poglavje o veliki arkani globinsko raziskuje splošna načela ali arhetipe, ki jih vsak človek izkusi v različnih življenjskih obdobjih. Naslednji del govori o stopnjah mojstrstva, ki jih dosežemo v življenju, predstavljene pa so s kraljevskimi kartami. Sledijo jim karte od asa do desetice v vseh štirih barvah, mala arkana, ki odseva naše duševne, čustvene in duhovne izzive in prirojene talente. Metodološka pravila, ki sledijo, je avtorica razvijala dolgo časa in preskusila na več tisoč ljudeh, da bi odkrila, kako simboli delujejo. Vsa preverjena spoznanja so bila podlaga za upodobitve več vrst polaganj kart.

Angeles Arrien je antropologinja, učiteljica in poslovna svetovalka, specializirana za področje primerjalno kulturne simbolike, mitov in ritualov. Njena najpomembnejša dela se ukvarjajo z odkrivanjem splošnih človeških tem, etike, vrednot in doživetij.

8452454551 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/v/dvd_7_1.jpg 3830029950706
34.7 EUR 2020-08-13 Zaloga: Ni na zalogi

Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart)

Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart) Aleister Crowley

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 173 zlatnikov = 1,73 €.
Komplet vsebuje: Komplet 78 kart, ki jih je zasnoval Aleister Crowley in naslikala Frieda Harris. Priročnik za tarot, knjigo, ki na podroben in razumljiv način razlaga simboliko in pomen kart ter nas uči dela s tarotom.
Cena: 34,70 €

Podrobnosti artikla Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart)

ISBN 3830029950706
Leto izdaje 2014 (ponatis)
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Aleister Crowley

    Kategorije

O avtorju Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart)

Aleister Crowley

Aleister Crowley

Edward Alexander Crowley je bil rojen v Veliki Britaniji leta 1875. Izobraževal se je na collegeu Malvern in Trinity, v Cambridgeu, kjer je svoje ime spremenil v Aleisterja.

Crowley je bil po naravi vseznalec: pesnik, pisec novel, novinar, gornik, raziskovalec, šahist, grafični oblikovalec, eksperimentalist z mamili, zabavljač, ljubimec žensk, jogi, čarovnik, prerok, zgodnji borec za svobodo, aktivist za prenovo človekovih pravic, filozof in umetnik.

Danes je verjetno najbolj znan kot avtor knjig, ki so najbolj od vseh vplivale na okultizem 20. stoletja, ter kot prvi anglež, ki je ustanovil religijo: Telemo, ki je danes priznana kot posebno verovanje po vsem svetu.

Več o Aleister Crowley

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).