Izšla je knjiga Kar mirno, katera vam bo s preverjenimi tehnikami pomagala zaustaviti tesnobo.   

V vrečki ni artiklov.

Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart)

Tot tarot BOX komplet (Priročnik za tarot in 78 kart) Aleister Crowley

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 173 zlatnikov = 1,73 €.
Komplet vsebuje: Komplet 78 kart, ki jih je zasnoval Aleister Crowley in naslikala Frieda Harris. Priročnik za tarot, knjigo, ki na podroben in razumljiv način razlaga simboliko in pomen kart ter nas uči dela s tarotom.
 
Cena: 34,70 €

Podrobnosti artikla

ISBN 3830029950706
Leto izdaje 2014 (ponatis)
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Avtor Aleister Crowley
Vezava Ne
Izdal Primus

O avtorju

   

Edward Alexander Crowley je bil rojen v Veliki Britaniji leta 1875. Izobraževal se je na collegeu Malvern in Trinity, v Cambridgeu, kjer je svoje ime spremenil v Aleisterja.

Crowley je bil po naravi vseznalec: pesnik, pisec novel, novinar, gornik, raziskovalec, šahist, grafični oblikovalec, eksperimentalist z mamili, zabavljač, ljubimec žensk, jogi, čarovnik, prerok, zgodnji borec za svobodo, aktivist za prenovo človekovih pravic, filozof in umetnik.

Danes je verjetno najbolj znan kot avtor knjig, ki so najbolj od vseh vplivale na okultizem 20. stoletja, ter kot prvi anglež, ki je ustanovil religijo: Telemo, ki je danes priznana kot posebno verovanje po vsem svetu.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).