V vrečki ni artiklov.
Transurfing realnosti I. Stopnja

Transurfing realnosti

V prvi knjigi svetovne uspešnice Transurfng realnosti boste brali o še neznanih in zelo neobičajnih stvareh.

Tako vas bodo šokirale, da jim ne boste hoteli verjeti. Vendar to niti ni potrebno, saj jih boste lahko s pomočjo metod, ki so pojasnjene v knjigi, preverili sami.

Takrat se bo vaš običajni pogled na svet sesul kot hišica iz kart.

Transurfing

Transurfing je močna tehnika, ki omogoča, da nemogoče stvari (nemogoče z običajnega gledišča) postanejo mogoče.

Pravzaprav vam transurfing omogoča, da s svojo usodo upravljate tako, kot si želite sami.

Nikakršnih čudežev ne bo.

Čaka vas nekaj večjega.

Prepričali se boste, da je realnost, ki je ne poznate, veliko bolj presenetljiva od katerekoli mistike.

Transurfing ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.

Ne spreglejte tudi ostalih knjig iz iste zbrike:

Transurfing realnosti II.

Transurfing realnosti III.

Transurfing realnosti IV.

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike. Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. 

V njih je Vadim Zeland predstavil povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno.

Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.


978-961-6950-92-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/p/r/prostor_razlicic.jpg 978-961-6950-92-3
19.9 EUR 2021-10-01 Zaloga: Na zalogi

Transurfing realnosti I. Stopnja

Transurfing realnosti I. Stopnja Vadim Zeland

Prostor različic

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Transurfng ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Transurfing realnosti I. Stopnja

ISBN 978-961-6950-92-3
Leto izdaje 2017
Število strani 205
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland

O avtorju Transurfing realnosti I. Stopnja

Vadim Zeland

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fi zike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Več o Vadim Zeland

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 09.04.2019

To zbirko je vredno prebrat in vse napotke tudi

To zbirko je vredno prebrat in vse napotke tudi resno vzet

TANJA

Objavljeno 22.08.2018

Knjiga je čudovita in jo priporočam vsakomur. Brez

Knjiga je čudovita in jo priporočam vsakomur. Brez predpriprav začne z učenjem in skozi branje podrobno razlaga kako delovati in uči. Branje je tekoče in lahko, vsebina pa je direktna brez ovinkarjenja.

TANJA

Objavljeno 03.05.2018

Ko mislimo, da smo izvedeli že vse, nam ta knjiga

Ko mislimo, da smo izvedeli že vse, nam ta knjiga podarja še več. Tudi ostale tri stopnje, ki sledijo, nas predvsem učijo, kako živimo sebe in da smo tukaj zato, da si pridobivamo izkušnje umetnosti življenja in sviojih želja, ne da se moramo za vse to mučiti, čemur življenje sploh ni namenjeno. Zelo priporočam.