Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Transurfing realnosti III. stopnja

Na zalogi
SKU
978-961-7033-11-3
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Zadnji del trilogije Transurfing realnosti bo nedvomno zadovoljil vašo radovednost, ker na vprašanja iz vsakdanjega življenja odgovarja s povsem nepričakovanega vidika.

Izvedeli boste, da se cilji ne dosegajo s trudom in odločnostjo, ampak se večinoma uresničijo kar sami. Ključ do uspeha se ne skriva v boju, ampak v izbiri cilja, ki je resnično vaš. Svet vam začne prihajati nasproti z odprtimi rokami.

Dodaj na seznam želja

Transurfing realnosti III. stopnja

Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov.

Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.

Energija

V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven

Ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Sami se bomo lahko prepričali, da nam svet prihaja nasproti z odprtimi rokami. Ljudje nas bodo začeli imeti radi iz nekega nerazložljivega razloga.

Transurfing

Avtor nam predstavi tudi, zakaj moč in samozavest nista niti najmanj pomembni za doseganje ciljev. Naučili se bomo lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na naši strani.

Uporaba transurfinga

Avtor v knjigi tudi svetuje, kako uporabiti načela transurfinga na različnih področjih v vsakdanjem življenju, v medsebojnih odnosih, iskanju službe, soočanju z boleznijo ter predstavi nekatere nove in razburljive tehnike upravljanja z realnostjo, kot so koordinacija, transakcija in frejling.

Čas in prostor

Naprej v preteklost vam bo približala razumevanje časa in prostora na nekoliko drugačen način.

Ali dejansko lahko potujete v času nazaj in naprej?

Se lahko vrnete nazaj na srečne življenjske linije, ki so vas nekoč vodile k vašemu cilju?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7033-11-3
Leto izdaje 2017
Število strani 204
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Transurfing realnosti III. stopnja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Transurfing realnosti III. stopnja

Cena 19,90 €