V vrečki ni artiklov.
Transurfing realnosti III. stopnja

Transurfing realnosti III. stopnja

Transurfinga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov.

Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.

Energija

V tretji knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti spoznamo preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven

Ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Sami se bomo lahko prepričali, da nam svet prihaja nasproti z odprtimi rokami. Ljudje nas bodo začeli imeti radi iz nekega nerazložljivega razloga.

Transurfing

Avtor nam predstavi tudi, zakaj moč in samozavest nista niti najmanj pomembni za doseganje ciljev. Naučili se bomo lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na naši strani.

Uporaba transurfinga

Avtor v knjigi tudi svetuje, kako uporabiti načela transurfinga na različnih področjih v vsakdanjem življenju, v medsebojnih odnosih, iskanju službe, soočanju z boleznijo ter predstavi nekatere nove in razburljive tehnike upravljanja z realnostjo, kot so koordinacija, transakcija in frejling.

Čas in prostor

Naprej v preteklost vam bo približala razumevanje časa in prostora na nekoliko drugačen način.

Ali dejansko lahko potujete v času nazaj in naprej?

Se lahko vrnete nazaj na srečne življenjske linije, ki so vas nekoč vodile k vašemu cilju?

978-961-7033-11-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/t/r/transurfing_realnosti.jpg 978-961-7033-11-3
19.9 EUR 2020-02-29 Zaloga: Na zalogi

Transurfing realnosti III. stopnja

Transurfing realnosti III. stopnja Vadim Zeland

Naprej v preteklost

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
Zadnji del trilogije Transurfing realnosti bo nedvomno zadovoljil vašo radovednost, ker na vprašanja iz vsakdanjega življenja odgovarja s povsem nepričakovanega vidika. Izvedeli boste, da se cilji ne dosegajo s trudom in odločnostjo, ampak se večinoma uresničijo kar sami. Ključ do uspeha se ne skriva v boju, ampak v izbiri cilja, ki je resnično vaš. Svet vam začne prihajati nasproti z odprtimi rokami.
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Transurfing realnosti III. stopnja

ISBN 978-961-7033-11-3
Leto izdaje 2017
Število strani 204
Dimenzije Ne
Avtor Vadim Zeland
Vezava Mehka vezava
Izdal Primus
Kategorija Zavest in moč uma

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 03.05.2018

V tej knjigi boste razčiščevali sami s seboj in

V tej knjigi boste razčiščevali sami s seboj in prišli do tega, da ste v sebi zares svobodno bitje, še posebej če delujete pozitivno in prizanesljivo. Še vedno se strinjam in predlagam, da je branje priporočljivo, še posebej, če hočete izboljšati sebe!

Oglejte si tudi