V vrečki ni artiklov.
Transurfing realnosti IV. stopnja

Ne spreglejte tudi ostalih knjig iz iste zbrike:

Transurfing realnosti I.

Transurfing realnosti II.

Transurfing realnosti III.

Transurfing realnosti

Knjiga Transurfing realnosti govori o tem, kako deluje realnost ter zakaj je upravljanje realnosti možno in kaj ga ovira.

Svojo življenjsko situacijo boste lahko pogledali iz drugega zornega kota kot je tisti, ki vam ga ponuja in vsiljuje sodobna družba.

Zakaj se vam življenje preprosto »dogaja« namesto, da bi bili vi tisti, ki svobodno in mirno odločate o tem, kar sledi?

Morda se vam zdi, da zunanji svet obstaja sam po sebi in da z njim ni mogoče upravljati. Zaradi tega se vam življenje odvija kot v igri, katere pravil ne določate vi sami. Seveda vam je dovoljeno, da poskušate vplivati na potek dogodkov, vendar vam nihče ni pojasnil, kako. 

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fizike.

Njegove knjige o transurfingu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah.

V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno.

Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

9789617033175 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/p/upravjanje_realnosti_iv.jpg 9789617033175
18.9 EUR 2021-01-31 Zaloga: Na zalogi

Transurfing realnosti IV. stopnja

Transurfing realnosti IV. stopnja Vadim Zeland

Upravljanje realnosti

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 94 zlatnikov = 0,94 €.
V četrti knjigi svetovne uspešnice Transurfing realnosti boste podrobneje spoznali proces nastajanja realnosti, doseganja uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad in odvisnosti ter soustvarjanja življenja. Učili se boste stati s prekrižanimi rokami in poskrbeti, da svet sam naredi prve korake v smeri vaših želja.
Cena: 18,90 €

Podrobnosti artikla Transurfing realnosti IV. stopnja

ISBN 9789617033175
Leto izdaje 2018
Število strani 126
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Vadim Zeland

O avtorju Transurfing realnosti IV. stopnja

Vadim Zeland

Vadim Zeland

Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne fi zike. Njegove knjige o transurfi ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni potrebno prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža. 

Več o Vadim Zeland

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TANJA

Objavljeno 11.04.2018

Knjiga razloži in uči, kako si pravilno in brez

Knjiga razloži in uči, kako si pravilno in brez napora organizirati izpolnjevanje želja in kaj je smisel vsega tega. Ker sem to knjigo prebrala pred 1., 2., in 3. pa sem skozi branje dojela, da bi bilo vredno prebrati tudi ostale, ki pa so že na poti k meni.

Transurfing realnosti IV. stopnja

Oglejte si tudi