Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Trdobojec - Zgodba Dejana Zavca v dvanajstih rundah

Dvanajst rund fragmentarne biografije izpod peresa pesnika in novinarja Esada Babačića nam omogoča vpogled v največje skrivnosti svetovnega boksarskega prvaka v velterski kategoriji. Napeto branje najbolj vroče športne zgodbe pri nas vas bo popeljalo v svet haloškega heroja, ki je postal pravcati novodobni Martin Krpan.
Dodaj na seznam želja
Dvanajst rund fragmentarne biografije izpod peresa pesnika in novinarja Esada Babačića nam omogoča vpogled v največje skrivnosti svetovnega boksarskega prvaka v velterski kategoriji. 
Napeto branje najbolj vroče športne zgodbe pri nas vas bo popeljalo v svet haloškega heroja, ki je postal pravcati novodobni Martin Krpan. 
Dejan Zavec je najboljši slovenski boksar vseh časov. V relativno kratki poklicni boksarski karieri (29 dvobojev, 28 zmag, 16 s KO, 1 poraz) se je povzpel na svetovni vrh, potem ko je 11. decembra 2009 postal svetovni prvak v velterski kategoriji (do 66,7 kg) po verziji IBF. Z zmago (TKO v 3. rundi) sredi Johannesburga nad dotedanjim prvakom Isaacom Hlatshwayom (JAR) je še dokazal, da je boksar in športnik svetovnega formata.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-274-007-8
Leto izdaje 2010
Število strani 217
Dimenzije 15,5 x 24,0
Izdal Sanje
Avtor Esad Babačić
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Trdobojec - Zgodba Dejana Zavca v dvanajstih rundah
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Trdobojec - Zgodba Dejana Zavca v dvanajstih rundah

Cena 20,00 €