Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Trenutek dviga

Na zalogi
SKU
9789617050387
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Knjižni prvenec Melinde Gates ob ravno pravem času poziva h krepitvi vpliva žensk. Melinda Gates že dvajset let skuša najti rešitve za ljudi, ki najbolj potrebujejo pomoč, ne glede na to, kje na svetu živijo. Na tem dolgem potovanju ji je postalo povsem jasno, da lahko družbo kot celoto dvignemo na višjo raven le tako, da nehamo tlačiti ženske.

Dodaj na seznam želja

Melinda Gates

»Kako lahko prikličemo ta trenutek dviga pri ljudeh, še posebej pri ženskah? Če omogočimo ženskam, da se dvignejo, dvignemo celotno človeštvo.«

V tej ganljivi in prepričljivi knjigi Melinda Gates z bralkami in bralci podeli nauke, ki jih je spoznala med srečanji z različnimi ljudmi po svetu – predvsem ženskami. V uvodu zapiše: »S svetom si želim deliti pripovedi o ženskah, ki so osmislile moje delo in dale dodaten polet mojemu življenju. Želim, da vsi vidimo, kako lahko drug drugemu pomagamo k uspehu.«

Melindina nepozabna osebna pripoved je podkrepljena z osupljivimi podatki o perečih vprašanjih, ki se jim posveča v knjigi – od otroških porok in nedostopnih kontracepcijskih sredstev do neenakopravnosti na delovnem mestu. Brez zadržkov opisuje tudi svoje zasebno življenje in pot do pravega partnerstva v lastni zakonski zvezi. Skozi celotno knjigo nam jasno kaže, da še nikoli ni bilo tako veliko priložnosti, da spremenimo svet, ob tem pa tudi sami sebe.

V globoko čustveni in iskreno napisani knjigi Melinda Gates predstavlja življenje izjemnih žensk in nam prikaže njihovo neustavljivo moč, ko se povežejo.

Ko dvignemo druge, tudi oni dvignejo nas. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617050387
Leto izdaje 2019
Število strani 288
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal UMco
Avtor Melinda Gates
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Trenutek dviga
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Trenutek dviga

Cena 24,90 €