Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Trije koraki do zlata

Na zalogi
SKU
978-961-94443-2-0
Dodaj v primerjavo
Cena 27,90 €

Ta izjemna poslovna alegorija pripoveduje navdušujočo zgodbo, predstavlja ključna načela Hillove uspešnice Z idejo do bogastva  in ponuja formulo ter odsek z delovnim zvezkom za dosego uspeha v življenju. 

Dodaj na seznam želja

Uspeh

Medtem ko spremljate borečega se mladega podjetnika skozi življenje spreminjajoče se nize srečanj z nekaterimi izmed današnjih najpomembnejših poslovnih vodij in navdihujočih osebnosti, boste našli spodbudo ter motivacijo, da boste verjeli vase, odkrili lastno Osebno enačbo uspeha TM in nikoli obupali. Ste zgolj tri korake do zlata!

 Sharon L. Lechter in Gregor S. Reid  sta v knjigi Trije koraki do zlata zapisala izjemno poslovno alegorijo z močnim sporočilom, ki je še posebej odmevna v času gospodarske krize: nikoli ne obupajte, kajti lahko ste le tri korake stran od zlata – največjega uspeha vašega življenja. Ta knjiga vas ne bo zgolj navdihnila, da boste verjeli vase, temveč bo priskrbela neprecenljivo enačbo za osebni uspeh, ki temelji na nasvetih najboljših podjetnikov, ter vam skupaj s praktičnim delovnim zvezkom pomagala najti vašo pot do uspeha.

Stoletje nazaj je Napoleon Hill začel z raziskavo, ki je nazadnje pripeljala do njegove najbolje prodajane knjige Z idejo do bogastvaOd izida leta 1937, in z več kot 100 milijonov prodanimi kopijami, je Z idejo do bogastva navdihovala cele generacije moških in žensk, da bi s pomočjo modrih in učinkovitih avtorjevih načel lastne motivacije, vodenja, služenja in dosežkov  spremenili svoje sanje v resničnost. Sedaj, sto let kasneje, v knjigi Trije koraki do zlata, se mladi podjetnik znajde na sledi za Hillovimi koraki, potem ko se je naključno srečal z mogočnim poslovnežem, ki opazi njegove zmožnosti ter potenciale in ga napoti na zahtevno popotovanje osebne, duhovne in finančne rasti.

Sharon – podjetnica in uspešna poslovna ženska, zagovornica finančne pismenosti in soavtorica najbolje prodajane knjige časnika New York Times Bogati očka, revni očka – ter Greg – uspešen avtor, generalni direktor in zaželen motivacijski govornik – sta nam dala več kot le zgodbo o nekem možu in njegovem trmastem lovu uspeha. Z nami delita učinkovito enačbo za dosego ciljev, ki zahteva združenje strasti in talenta, sodelovanje s pravimi osebami, in kar je najpomembnejše, ohranjanje vere v to, da ste na pravi poti

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-94443-2-0
Leto izdaje 2019
Število strani 244
Dimenzije 21,0x14,8
Vezava Mehka
Izdal Bogati očka
Avtor Greg S. Reid, Sharon L. Lechter
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Trije koraki do zlata
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Trije koraki do zlata

Cena 27,90 €