Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Ubranite svoje žile

Na zalogi
SKU
9789616861694
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €

Žile se nam začnejo mašiti že v mladosti in na stara leta – ko zaradi njih obnemoremo – jih čistijo žilni kirurgi. Toda, ali se lahko izognemo kiruršemu posegu?

Dodaj na seznam želja

Srčnožilna obolenja

Kirurški poseg največkrat sploh ni potreben. Žilne obloge je mogoče »odtopiti«. Kdaj, kje in kako, tudi v Sloveniji, je razloženo v knjigi Ubranite svoje žile.

Knjiga razlaga preprosto, domala neboleče zdravljenje srčnožilnih obolenj, ki ga lahko uporabi v svoji ordinaciji vsak zdravnik. Srčnožilna obolenja povzročijo v razvitem svetu polovico smrti in invalidnosti. Nekatere ljudi srčnožilno obolenje ubije v trenutku, drugi mu podležejo po dolgoletnem trpljenju in bolečinah, ki jih povzroča angina pektoris, bolečina v prsnem košu, ki se širi iz srca in je posledica aterosklerotičnih oblog v srčnih žilah. In vse to se da preprečiti.

Obvodna kirurgija srčnih žil omogoči obvod delno ali popolnoma zamašenega dela srčne žile s presadkom, ki je lahko del bolnikove vene ali pa je umeten. Angioplastika je poseg, ki vpelje opornico v deloma ali popolnoma zamašen del žile in jo razširi. Omenjena posega sta danes najpogostejši metodi zdravljenja najbolj razširjene bolezni zahodnega sveta. Od prve obvodne operacije leta 1968 so kirurgi operirali milijone bolnikov.

Kirurško zdravljenje naj bi bilo uspešno, podaljšalo naj bi življenje ter preprečilo nadaljnje zaplete in napredovanje osnovne bolezni. A v knjigi so opisana dejstva, ki temu oporekajo. Kirurško zdravljenje srčnožilnih obolenj še zdaleč ni tako varno in učinkovito, kot se zdi. Avtor knjige, zdravnik, priporoča ne le cenejšo, marveč tudi bolj varno, preprosto, nebolečo metodo zdravljenja – kelacijo z EDTA. Številni bolniki po zdravljenju s kelacijo kirurgije ne potrebujejo več.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861694
Leto izdaje 2017
Število strani 376
Dimenzije 12,5 × 19,5
Izdal Ara
Avtor Elmer Cranton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Ubranite svoje žile
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Ubranite svoje žile

Cena 19,90 €