KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Učinek medenih tednov: Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

Ljubezen v odnosu

Poskusite se spomniti najlepšega ljubezenskega razmerja v vašem življenju. Tistega, ki vam je povsem spodnesel tla pod nogami.

So se ti najbolj medeni tedni vašega življenja sčasoma nato izrodili v ločitev, vsakodnevno prerekanje ali zgolj prenašanje prisotnosti drug drugega?

Res gre za precej pogost ljubezenski scenarij - to vsekakor drži. Vendar, ali mislite, da je to tudi edini mogoči izid vsake velike ljubezenske zgodbe?

Učinek medenih tednov

Bruce H. Lipton v svoji knjigi Učinek medenih tednov, na razumljiv in zabaven način pojasni, da je vendarle mogoče ustvariti in vzdrževati t.i. učinek medenih tednov tudi na dolgi rok, v dokaz, da je to mogoče, pa postavi lasten, trajno srečen ljubezenski odnos.

A tudi njemu slednje ni šlo vedno dobro od rok.

"Razpad zakona me je čustveno uničil, zlasti, ker sta bili čudoviti hčerki, ki sta danes ljubeči in uresničeni ženski, tedaj še deklici. Zelo me je pretreslo, zato sem se zaobljubil, da se ne bom nikoli več poročil. Prepričan, da je prava ljubezen zgolj mit - vsaj zame -, sem si med britjem 17 let vsak dan ponavljal mantro: "Ne bom se več poročil. Ne bom se več poročil.""

Navkljub temu svojemu jutranjemu ritualu pa biolog, katerega stara prepričanja so na glavo postavila nova dognanja kvantne fizike, biokemije in psihologije, ni zmogel ignorirati biološkega imperativa - t.j. nagona po povezovanju z drugim organizmom.

Najosnovnejše, ne pa tudi edine, oblike sporazumevanja med organizmi pa so po mnenju Liptona kar energijske vibracije.

In da o teh ljudje večinoma le malo vemo, še manj pa smo jim v življenju sposobni prisluhniti in slediti, je kriv naš razumski pristop, ki nad vse čisla predvsem besede, še zlasti iz ust sladkobesednih goljufov (ali ljubimcev), zaradi česar zanemarjamo svoje občutke.

Vsem, ki ste se na tem mestu posmehljivo namuznili ob terminu 'energijske vibracije', češ: spet te novodobne puhlice, avtor knjige Učinek medenih tednov sporoča, da gre v resnici za mainstreamovsko kvantno fiziko, kar v knjigi s primeri in izsledki raziskav tudi izdatno podkrepi.

Še več. Brucu H. Liptonu, ki je med drugim tudi avtor uspešnice Biologija prepričanj, prav z odpiranjem zaznavam vibracij, kasneje pa tudi spoznavanjem izjemne moči nezavednega, uspe ustvariti tak ljubezenski odnos, kakršnega si želimo prav vsi.

"Sedaj vem veliko več o tem, kako naj privabim v življenje, kar si želim, kot sem vedel takrat. Veliko več vem o tem, da ne gre podcenjevati slabih vibracij, in že dolgo je, kar sem naposled le oblikoval odnos, v katerem bova srečno živela do konca dni. Kljub časopisnim naslovom o izjemno motenih zakonih slavnih osebnosti, kljub številnim primerom ljudi, ki dopuščajo, da jih ženejo hormoni in geni, je torej mogoče oblikovati višjo raven ljubezeni."

Bruce H. Lipton

Bruce H. Lipton, avtor uspešnice Biologija prepričanj, v svoji najnovejši knjigi, Učinek medenih tednov pojasni, kako lahko ustvarite učinek medenih tednov, pa tudi, kako ga uničite. Ko boste vedeli, kako ste ga ustvarili in kako ste ga izgubili, boste prenehali javkati nad slabo karmo v odnosih in podobno kot on oblikovali trajno srečen odnos, ki temelji na ljubezni, sodelovanju in sporazumevanju.

978-961-6950-05-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/c/ucinek_medenih_tednov__znanost_o_ustvarjanju_nebes_na_zemlji.jpg 978-961-6950-05-3
21.7 EUR 2021-06-22 Zaloga: Na zalogi

Učinek medenih tednov: Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

Učinek medenih tednov: Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji Dr. Bruce H. Lipton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
Spoznajte, kako nam lahko kvantna fizika (dobre vibracije), biokemija (ljubezenski napoji) in psihologija (zavestni in nezavedni um) pomagajo pri ustvarjanju in ohranjanju zavestnih, ljubečih odnosov, ki lahko nazadnje ozdravijo tudi planet.
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla Učinek medenih tednov: Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

ISBN 978-961-6950-05-3
Leto izdaje 2014
Število strani 157
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Dr. Bruce H. Lipton

O avtorju Učinek medenih tednov: Znanost o ustvarjanju nebes na zemlji

Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce H. Lipton

Dr. Bruce Lipton je strokovnjak na področju celularne biologije in med vodilnimi znanstveniki, ki preučujejo, kako lahko čustva usmerjajo genetski izraz, kar je razložil v svojih dveh delih "Biologija prepričanja" in "Spontana evolucija".

Kot izkušen celični biolog je predaval na Medicinski fakulteti Univerze Wisconsin. Kasneje pa se je ukvarjal s pionirskim raziskovanjem na Univerzi Stanford. Je avtor knjige Biologija prepričanj in dobitnik Mirovne nagrade Goi za leto 2009. Gostoval je na stotinah radijskih in televizijskih oddajah. Bil pa je tudi med glavnimi predavatelji na domačih in mednarodnih konferencah.

 

 

Več o Dr. Bruce H. Lipton

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).