Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Učinkovita implementacija tržnih strategij

Na zalogi
SKU
9789612904326
Dodaj v primerjavo
Cena 69,00 €

Podjetja, ki znajo svoje poslovne modele oblikovati tako, da v njih optimizirajo vsako interakcijo s kupci, so zagotovo v prednosti pred konkurenti. Vendar pogosto lahko opazimo, da imajo podjetja pri tem težave, ki se jih žal premalo zavedajo. Kritično stanje na tem področju je avtorico spodbudilo k proučevanju razhajanj med natančno izdelanim strateškim načrtom in njegovo manj natančno izvedbo.

Dodaj na seznam želja

Podjetja

V prvih poglavjih knjige pregledno obravnava vprašanje, kako ustvariti vrednost za kupce v času sodobne tržne paradigme in kakšno vlogo ima pri tem prodajna sila podjetja. Največ težav pri implementaciji tržnih strategij izvira prav iz neskladja med želenim in dejanskim vedenjem zaposlenih, ki soustvarjajo vrednost za kupce. Želeno vedenje narekujejo kupčeve potrebe in strateški cilji podjetja, dejansko vedenje pa je zmeraj odraz tega, kako vrhnji managerji oblikujejo mehanizme, s katerimi želeno vedenje spodbujajo in nadzirajo.

Avtorica v nadaljevanju knjige opisuje vrste kotrolnih sistemov in razkriva, da sistemom pogosto primanjkuje konsistentnosti, ki je potrebna za razvoj želenega vedenja prodajalcev. Na osnovi novega teoretičnega modela bolje kot njeni predhodniki pojasnjuje, kakšni kontrolni filozofiji morajo slediti vrhnji managerji v danih tržnih okoliščinah in kakšne strukture, politike in sisteme morajo uporabiti, če želijo svoje tržne strategije čim bolj učinkovito uresničiti.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612904326
Leto izdaje 2019
Število strani 282
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Publi Una
Avtor dr. Amadea Dobovišek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Učinkovita implementacija tržnih strategij
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Učinkovita implementacija tržnih strategij

Cena 69,00 €