V vrečki ni artiklov.

Ulrich E. Dupreé

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je duhovni učenec in učitelj, pisec in vodja seminarjev. Študiral je filozofijo krščanstva in daljnega Vzhoda, med drugim je živel tudi v hindujskem samostanu. Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom. 

Ulrich E. Dupreé

Ulrich E. Dupreé je rojen v znamenju kozoroga, kar naj bi pomenilo, da je praktičen človek. Ali verjamete v astrologijo ali ne, Elrich E. Dupreé dejansko je praktičen človek.

Zavzema se za spoštovanje narave, do živali in rastlin, ki nimajo glasu, ampak potrebujejo naš glas. Zavezama se za odpravo neusmiljenosti in surovosti do matere narave.

Ulrich E. Dupreé je razumen in inteligenten človek, ki ljubi življenje. Vse, da se vsi srečujemo s težavami in osebnimi izzivi. Vendar svojih težav ne moremo rešiti z enakim načinom razmišljanja, ki je povzročil naš o situacijo. Preiti moramo na višjo raven.

S pomočjo zgodb, ki vam jih predstavi Ulrich E. Dupreé, boste začeli razmišljati drugače, začeli boste živeti tukaj in zdaj, v svoje življenje boste prejeli novo obilje, nove odnose. Vsako življenje ima »notranji klic«, za kaj je bilo poklicano na Zemljo. Spoznati morate, za kaj ste bili poklicani na naš planet in začeli boste živeti olj polno življenje, predvsem pa srečno življenje.

Ulrich E. Dupreé pravi, da ima vsak o sebi svoje mišljenje. To mišljenje določa, kako vidite sebe, kako se obnašate, kako se razvija vaše življenje. S slabo samopodobo boste nesrečni. Če želite to popraviti, naredi to sedaj, ta trenutek.

Več podatkov lahko najdete na spletni strani www.ulrichdupree.de in www.hooponoponoeasy.com

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani