V vrečki ni artiklov.
Ultrablues (2. izdaja) - Kako smo se trije kompanjoni lotili ultramaratona

Trije možje. Trije pisci. Trije tekači. Trije obsedenci. Trije bralci. Tri življenjske poti. Malo skupne zgodovine, a zajeten kupček skupnih točk. In ena, osem mesecev dolga skupna dogodivščina, ki je kriznega poročevalca (in nogometaša) Boštjana Videmška, publicista (in hribolazca) Sama Ruglja ter mladinskega pisatelja (in boksarja) Žigo X Gombača iz zagrizenih individualistov skušala spremeniti v kompanjone in ekipo. Ekipo tekaških navdušencev, ki so se sredi ameriške divjine spopadli s svojim prvim ultramaratonom v življenju.

Ultrablues je potovanje od ultramaratonske ideje do njenega uresničenja. Je potovanje daleč stran od množičnih in skomercializiranih tekaških prireditev. Je skupno in posamično potovanje privilegiranih, ki se zavedajo, da ni samoumevno prav nič, kaj šele preteči sto kilometrov v divjih in tako ali drugače pionirskih krajih indijanskih legend. 

Ultrablues, s fotoaparatom ga je spremljal Drago Videmšek, hkrati je in ni »še ena tekaška knjiga«. Ambicija avtorjev je preprosta: bralki in bralcu povedati, kako se je treba pripraviti na takšno preizkušnjo, ki ne dovoljuje polovičarstva ali omahovanja, hkrati pa ju popeljati v intimni svet treh ustvarjalnih in v svojem celostnem delovanju precej skrajnih ljudi, ki – ne glede na »postransko škodo« – sledijo svojemu življenjskemu kredu. Kredu, ki ga je divjina južnega Utaha s takšnimi ali drugačnimi odločitvami, ki so jih v času priprav in končne preizkušnje morali sprejeti vsak pri sebi, postavila na odločilno preizkušnjo. Ultrapreizkušnjo.

9789616954518 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_4_2_54.jpg 9789616954518
24.9 EUR 2021-09-24 Zaloga: Na zalogi

Ultrablues (2. izdaja) - Kako smo se trije kompanjoni lotili ultramaratona

Ultrablues (2. izdaja) - Kako smo se trije kompanjoni lotili ultramaratona Več avtorjev

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Trije možje. Trije pisci. Trije tekači. Trije obsedenci. Trije bralci. Tri življenjske poti. Malo skupne zgodovine, a zajeten kupček skupnih točk. In ena, osem mesecev dolga skupna dogodivščina, ki je kriznega poročevalca (in nogometaša) Boštjana Videmška, publicista (in hribolazca) Sama Ruglja ter mladinskega pisatelja (in boksarja) Žigo X Gombača iz zagrizenih individualistov skušala spremeniti v kompanjone in ekipo. Ekipo tekaških navdušencev, ki so se sredi ameriške divjine spopadli s svojim prvim ultramaratonom v življenju....
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Ultrablues (2. izdaja) - Kako smo se trije kompanjoni lotili ultramaratona

ISBN 9789616954518
Leto izdaje 2016
Število strani 445
Dimenzije 15,0 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba UMco
Avtor Več avtorjev

O avtorju Ultrablues (2. izdaja) - Kako smo se trije kompanjoni lotili ultramaratona

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).