Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Umetnost branja z dlani

Na zalogi
SKU
978-961-01-4955-2
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €
Dodaj na seznam želja

Branje iz dlani

Praktični vodnik Umetnost branja z dlani vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu.

Črte razkrivajo vaš značaj, osebne odnose, poklicno pot, finančne obete in zdravje. Spoznajte svoje prednosti in slabosti ter preverite, ali ste uglašeni s prijatelji, družinskimi člani in partnerji.

Branje iz dlani je poznano že od nekdaj. Ne glede na to, ali verjamete ali ne, je na vaši dlani zapisano marsikaj. Vsaka dlan ima tri glavne linije, ki povedo veliko. Preverite, kaj pravijo vaše!

Astrologija

Astrologija je znanost, ki preučuje simbolične vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji. Astrologija poskuša pojasnjevati človeške lastnosti in njegovo usodo.

Zgodovina astrologije sega zelo daleč nazaj, nekje 2.000 p.n.š. so jo izumili Babilonci, kateri so začeli opazovati in beležiti nebesne pojave in ozvezdja, ki so se pojavili ob posameznih mundanih dogodkih.

Astrologijo, kakršno poznamo danes, to je z uporabo ascendenta in zodiakalne razdelitve, lahko opazimo nekje v Aristotelovem času, okoli leta 350 pred našim štetjem. Takrat bi že začeli govoriti o astrološki obravnavi posameznika. Pred tem je bila astrologija uporabljana kot orakelj – prerokovanje – za kralje in kraljestva. V poštev so vzeli zvezde stalnice, ozvezdja, planete, Sonce in Luno ter nebesne dogodke kot so mrki ali pojav kometa.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-01-4955-2
Leto izdaje 2018
Število strani 144
Dimenzije 15,5 x 20,8
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Anna Southgate
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Umetnost branja z dlani
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Umetnost branja z dlani

Cena 19,95 €