KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Umetnost branja z dlani

Branje iz dlani

Praktični vodnik Umetnost branja z dlani vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu.

Črte razkrivajo vaš značaj, osebne odnose, poklicno pot, finančne obete in zdravje. Spoznajte svoje prednosti in slabosti ter preverite, ali ste uglašeni s prijatelji, družinskimi člani in partnerji.

Branje iz dlani je poznano že od nekdaj. Ne glede na to, ali verjamete ali ne, je na vaši dlani zapisano marsikaj. Vsaka dlan ima tri glavne linije, ki povedo veliko. Preverite, kaj pravijo vaše!

Astrologija

Astrologija je znanost, ki preučuje simbolične vplive in odnose med gibanjem in položaji nebesnih teles ter življenjem na Zemlji. Astrologija poskuša pojasnjevati človeške lastnosti in njegovo usodo.

Zgodovina astrologije sega zelo daleč nazaj, nekje 2.000 p.n.š. so jo izumili Babilonci, kateri so začeli opazovati in beležiti nebesne pojave in ozvezdja, ki so se pojavili ob posameznih mundanih dogodkih.

Astrologijo, kakršno poznamo danes, to je z uporabo ascendenta in zodiakalne razdelitve, lahko opazimo nekje v Aristotelovem času, okoli leta 350 pred našim štetjem. Takrat bi že začeli govoriti o astrološki obravnavi posameznika. Pred tem je bila astrologija uporabljana kot orakelj – prerokovanje – za kralje in kraljestva. V poštev so vzeli zvezde stalnice, ozvezdja, planete, Sonce in Luno ter nebesne dogodke kot so mrki ali pojav kometa.

978-961-01-4955-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/m/umetnost-branja-z-dlani_oprema_5-cm.jpg 978-961-01-4955-2
19.95 EUR 2021-06-18 Zaloga: Na zalogi

Umetnost branja z dlani

Umetnost branja z dlani Anna Southgate

Praktični vodnik za branje usode

Branje iz dlani Praktični vodnik Umetnost branja z dlani vsebuje zanimive podrobnosti o črtah na dlani in njihovem pomenu. Črte razkrivajo vaš značaj, osebne odnose, poklicno pot, finančne obete in zdravje. Spoznajte svoje prednosti in slabosti ter preverite, ali ste uglašeni s prijatelji, družinskimi člani in partnerji. Branje iz dlani je poznano že od nekdaj. Ne glede na to, ali verjamete ali ne, je na vaši dlani zapisano marsikaj. Vsaka dlan ima tri glavne linije, ki povedo veliko. Preverite, kaj pravijo vaše! Astrologija Astrologija je znanost, ...
Cena: 19,95 €

Podrobnosti artikla Umetnost branja z dlani

ISBN 978-961-01-4955-2
Leto izdaje 2018
Število strani 144
Dimenzije 15,5 x 20,8
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Anna Southgate

O avtorju Umetnost branja z dlani

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).