❤ V vrečko dodajte še vsaj eno knjigo založbe Cangura.com in poštnino plačamo mi ❤ 

V vrečki ni artiklov.

Umetnost postenja uma

Umetnost postenja uma Jason Gregory

Spiritualne vaje za razstrupljanje duha

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 167 zlatnikov = 1,67 €.
Tehnike, s katerimi umirimo svoj um, so stare že več tisočletij, njihove izjemne učinke pa potrjuje tudi sodobna znanost.  Vnesite v svoje življenje več miru s: starodavnimi vajami za sprostitev, metodo digitalnega razstrupljanja,  preverjenimi načini, kako se otresti navezanosti na preteklost in pretirane skrbi za prihodnost in vedskimi, taoističnimi ter zenovskimi tehnikami, ki vam pomagajo izprazniti um in najti stik z vašo spontanostjo, intuicijo in ustvarjalnostjo.
 
Cena: 23,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-94387-5-6
Leto izdaje 2018
Število strani 160
Dimenzije 13,5 x 21,0
Avtor Jason Gregory
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Samospoznanje

O avtorju

 ....       

JASON GREGORY je avtor, filozof in učitelj, ki se je specializiral za zahodno in vzhodno filozofijo, primerjalno religiologijo, psihologijo, kognitivno znanost, metafiziko in starodavne kulture. Je avtor knjig »Kako postimo um«, »Razsvetljenje zdaj« in »Znanost ter praksa ponižnosti« (prosti prevodi naslovov v slovenski jezik, op. p.). Že več let živi v Aziji, kjer proučuje tradicionalne duhovne tradicije Vzhoda. 


Živel je že v Indiji, kjer je proučeval hindujski šoli vedanto in tradicionalno jogo ter budistični šoli mahajane in zena. Med bivanjem v Nepalu je raziskoval vadžrajano in tibetanski budizem. Prebival je tudi v Južni Koreji, kjer se je poglobil v korejski budizem, konfucionizem, neo-konfucionizem in taoizem. Živel je tudi na Tajskem, kjer je raziskoval teravadski budizem in njegovo samostansko gozdno tradicijo, obenem pa se podajal na številna raziskovalna potovanja v templje in samostane v Kambodži, Laosu, Mjanmarju in Vietnamu. Dodobra je prečesal več kot 15 držav. 

Pri svojem delu se ukvarja predvsem s tem, kako lahko vzhodna modrost pomaga sodobnemu človeku zaživeti bolj optimalno in spokojno. Jason po vsem svetu predava o Vzhodu, znanosti uma in metodah ter praksah, po katerih poznamo Vzhod, ljudem pa razlaga tudi, kako vzhodnjaška filozofija ni zdravilo samo za um, ampak tudi za kulturne, družbene in verske težave na svetu. Obiščite njegovo spletno stran na www.jasongregory.org.

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 300 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi