V vrečki ni artiklov.

Umetnost zmernosti in užitka

Umetnost zmernosti in užitka Dominique Loreau

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 69 zlatnikov = 0,69 €.
Da bomo bolj zdravi in da bomo bolje živeli, moramo jesti manj. Vendar pa je treba jesti tudi z več užitka, čutnosti in s premislekom. Dominique Loreau že več kot trideset let živi na Japonskem in v tem času je dodobra spoznala japosnki način življenja, ki temelji na načelu manj je več. To velja za vsa področja, tako materialna kot duhovna. V tej knjigi se je avtorica še posebaj posvetila prehrani. Najprej nas opozori na hiter razvoj zadnjih desetletji, ki nas je spremenil v stroje za trošenje, in nas spodbudi k razmisleku, nato pa ponudi zdravorazumske odgovore, nasvete in naza...
 
Cena: 13,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-259-079-6
Leto izdaje 2010
Število strani 182
Dimenzije 15,5 x 23,5
Avtor Dominique Loreau
Vezava Ne
Izdal Vale Novak
Kategorija Zdrava prehrana in diete

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JASMINA

Objavljeno 25.02.2015

V poplavi knjig s takimi in drugačnimi dietami in

V poplavi knjig s takimi in drugačnimi dietami in teorijami prehranjevanja, je tale knjiga pravi balzam za dušo. Ko sem jo prebrala, sem si oddahnila in se vrnila k sebi, prisluhnila svojemu telesu. V zadnjih dneh sem namreč prebrala kar nekaj knjig o različnih "teorijah" prehranjevanja. Neverjetno je, kako zelo nasprotujoče so si med seboj ... na primer - banane in datlji so nadvse priporočljivi v knjigi, ki govori o bazičnih in alkalnih živilih, medtem ko sta isti živili v knjigi, ki omenja kandido skorajda demonsko preganjani. Tukaj pa avtorica ne komplicira in to priporočam tudi vam.

Oglejte si tudi