V vrečki imate 3 artikle
Umirjena družina

Družina

Hitro še obesiti perilo, medtem ko si najstarejši - upajmo - že obuva čevlje. Prepozno bova prišla k  telovadbi. Nič ne pomaga, perilo je treba obesiti, da bo zgodaj zjutraj na voljo, in ... »Ali ga je že kdo drug? Zakaj moram to vedno storiti jaz?« Hopla, še vrečo s smetmi nataknem na zapestje in hitro  pogledam, ali je štedilnik izklopljen ...

Ste se tudi sami znašli v začaranem krogu nenehnega hitenja, izčrpanosti in stresa, medtem ko v diru krmarite med zahtevami vašega poklica in družine? Se vam dozdeva, da vaše življenje v mešanici sodobnega hitenja in skrbi za lastne otroke vse prepogosto teče mimo vas? Si želite mirnejšega življenja, ne da bi pri tem morali žrtvovati nekaj, česar sami ne bi želeli?

Knjiga ne ponuja nikakršnih končnih receptov za umirjeno družinsko dinamiko, saj so ti vselej odvisni od individualnih potreb vsake družine, temveč posamezne sestavine, s katerimi boste lahko sami korak za korakom preobrnili svoje življenje in po načinu umirjene družine skupaj s svojimi otroki zaživeli pristneje, pozorneje ter predvsem mirneje. Naše odločitve določajo našo usodo. To, za kar smo se odločili, postane naša realnost. Vse, kar vam avtorici v knjigi predlagata, je usmerjeno na počasnost, pozornost in pristnost. Za naglico, stres in za to, da namesto nas odločajo drugi, namreč ne potrebujemo nobene knjige.

"Časovni pritisk, pretirana aktivnost in iluzija samooptimizacije vodijo v številnih družinah do neverjetnega stresa - tudi pri nas! Ljubimo pralne stroje in pametne telefone in smo od časa do časa hvaležni za možnosti, ki nam jih nudi sodobna medicina. Želimo biti točni na predavanjih. Kljub temu pa želimo svojemu malčku pustiti dovolj časa, da si ogleda hrošča; vedno hočemo biti na voljo tudi starejšim otrokom, ko potrebujejo pogovor. Ali lahko razrešimo to dilemo in uglasimo svoje življenje?"

9789612615208 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/m/umirjena-druzina.jpg 9789612615208
24.99 EUR 2020-07-17 Zaloga: Na zalogi

Umirjena družina

Umirjena družina Julia Dibbern Nicola Schmidt

Sedem sestavin za preprosto življenje

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
Sedem sestavin za preprosto življenje z otroki je knjiga, ki opisuje posamezne sestavine, s katerimi boste lahko sami korak za korakom izstopili iz stresa in naglice ter po načinu umirjene družine skupaj s svojimi otroki zaživeli pristneje, pozorneje ter predvsem mirneje.
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Umirjena družina

ISBN 9789612615208
Leto izdaje 2019
Število strani 174
Dimenzije 14,5 x 23
Vezava Mehka vezava
Izdal Juniperus
Avtor Julia Dibbern
Nicola Schmidt

O avtorju Umirjena družina

Julia Dibbern

Julia Dibbern je avtorica, novinarka, soustanoviliteljica foruma staršev "Rabeneltern" in skupaj z Nicolo Schmidt sta ustanovili živalim prijazen projekt. Njun zadnji skupni projekt pa je knjiga Umirjena družina.

Več o Julia Dibbern

Nicola Schmidt

Nicola Schmidt je mama, avtorica, novinarka, politologinja in skupaj z Julio Dibbern sta ustanovili živalim prijazen projekt. Njun zadnji skupni projekt pa je knjiga Umirjena družina.

Več o Nicola Schmidt

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).