Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Umski izziv - Miselni orehi

Na zalogi
SKU
9789610144854
Dodaj v primerjavo
Cena 19,95 €

Kako inteligentni ste? Ali znate misliti logično in tudi po ovinkih? Ste dovolj vztrajni? Na ta in podobna vprašanja si boste znali odgovoriti, ko se boste lotili široke palete ugank in miselnih nalog v prvi knjigi iz nove serije UMSKI IZZIV, z naslovom Miselni orehi. Naloge, s katerimi bodo vaši možgani kot prerojeni, so primerne za vse, tudi za tiste, ki niste nikoli marali matematike in podobnih ved. 

Dodaj na seznam želja

Umski izziv

10 minut na dan za gibek um in bistre misli!

Izsledki sodobne nevroznanosti potrjujejo dejstvo, da se pri reševanju ugank poveča delovanje prefrontalnega korteksa, ki je odgovoren za razvoj in izboljšanje kognitivnih sposobnosti.

Z raznovrstnimi miselnimi orehi s področja matematike, logike in besedilnih nalog se boste lahko preizkusili v dvajsetih težavnostnih stopnjah ter svoje možganske sposobnosti povečali, zbistrili in izmojstrili!

Za reševanje nalog v knjigi potrebujete le svinčik, domišljijo in voljo, primerne pa so za šolarje in dijake, mlade in stare, krepijo spomin, spodbujajo asociacije, ki nam pomagajo pri priklicu podatkov, kot so npr. imena in številke, pa tudi pri popolnoma vsakdanjih zadevah, kot so iskanje ključev in očal ali pomnjenju pomembnih dogodkov in obveznosti.

Knjiga Umski izziv je skrbno sestavljena in razdeljena na dvajset poglavij, katerih težavnost se postopoma povečuje.

Prva poglavja v knjigi Umski izziv so lažja od zadnjih, tako da je najbolje, da se knjige lotite od začetka. Če ob kakšni uganki obtičite, se ji lahko vrnete pozneje. Tokrat vaših rezultatov ne bo nihče ocenjeval, zato boste lahko povsem sproščeni.

Naloge v knjigi Umski izziv so primerne za vse od približno 14. leta dalje, na koncu knjige pa vas čakajo rešitve.

STROKOVNJAKI SVETUJEJO: Ob vsakodnevni, 10-minutni vadbi se bodo v situacijah, v katerih potrebujemo kognitivne sposobnosti, naši možgani odzvali hitreje, podatke pa bodo predelali bolj natančno in kritično! Mislite bolje in hitreje, izostrite svoj um z vajami in nalogami iz Umskih izzivov!

5 POMEMBNIH PODROČIJ, na katerih boste lahko s pomočjo ugank v knjigi Umski izziv izboljšali delovanje svojega uma: 

- hitrost misli

- kratkoročni in dolgoročni spomin

- pozornost in osredotočenost

- gibkost mišljenja

- reševanje problemov 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610144854
Leto izdaje 2018
Število strani 208
Dimenzije 29,8 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Jože Stabej
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Umski izziv - Miselni orehi
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Umski izziv - Miselni orehi

Cena 19,95 €