Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Up v srebrnih očeh

Ni več v prodaji
SKU
9789612886615
Cena 16,70 €

To je preprosta zgodba o bitjih svetlobe – ljudeh, ki se prebujajo iz sanjanja v svetu iluzij in počasi odpirajo oči v resničnost. O ljudeh, ki ugotovijo, da niso začasna telesa z dušo, vendar večne duše s telesi. O ljudeh, ki se znova rodijo in učijo živeti na nov način, z novimi vrednotami in čustvi, učijo se spoštovati in ljubiti ter obstajati z zakoni Narave.

Dodaj na seznam želja

Svoboda

Knjiga, ki ste jo odprli, ni kratka romantična zgodba o dekletu, ki spozna skrivnostnega princa, in upa, da jo bo rešil. Na koncu princ ne poklekne in jo zasnubi ter ji obljubi, da bo za vedno z njo, saj tako življenje ne obstaja. To je le ena od laži, ki jih slišimo v otroštvu, ko nas učijo, kako se moramo obnašati glede na spol, premoženje, želje drugih, ko nas zapirajo v kletke in nam ne pustijo, da bi videli svet tak, kakršen v resnici je, govorijo nam, da si moramo najti partnerja, saj prava ljubezen obstaja le med dvema osebama nasprotnih spolov, učijo nas, kako jesti živa bitja, s katerimi si delimo ta planet, ne da bi nam sploh povedali, da čutijo, govorijo nam, da smo najinteligentnejša bitja v Vesolju, da je pomemben denar, da je pomembno, v kaj se oblečemo, kakšno službo imamo. Nikoli pa nas ne naučijo, kako spoštovati naravo, kako poslušati svoje srce in slediti intuiciji, nikoli nas ne naučijo ljubiti vseh živih bitij, ki hrepenijo po svobodi, nikoli nam resnično ne pokažejo, kaj pomeni biti svoboden, saj so v materialnem svetu ujeti tudi sami.

Knjiga opisuje življenje sedemnajstletne Kalipso, njeno pot iz teme v svetlobo, iz iluzije v svobodo, njeno spopadanje z resnico in učenje prave ljubezni, pripoveduje zgodbe o Vesolju, s katerim se uči sporazumevati in verjeti vanj. Spozna Adriana – Ariona, ki se je spominja iz prejšnjih življenj in jo ves čas išče v upanju, da se ji bo oddolžil, oba sta prepričana, da je njuna sreča odvisna od ljubimca in pozabljata, da ljubezni ne moreta deliti, če sovražita sebe. Zato se Kalipso odpravi na potovanje na starodavno Atlantido, kjer se je njena življenjska zgodba prvič resnično zapletla…

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612886615
Leto izdaje 2018
Število strani 222
Dimenzije 13,0 x 19,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Elara Udvanc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Up v srebrnih očeh
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Up v srebrnih očeh

Cena 16,70 €